Victor Ponta confirmă: primari PSD din Caraș-Severin susțin Pro România!

Președintele Partidului Pro România, Victor Ponta, a susținut astăzi o conferință de presă la Timișoara, în urma unei întâlniri regionale cu mai mulți membri PSD, dar susținători ai partidului pe care îl conduce. Victor Ponta nu s-a ferit să spună că se bucură de susținere din întreg Banatul, inclusiv din Caraș-Severin, de la primari cu ștate vechi în PSD.

Victor Ponta atrage tot mai mulți oameni importanți de partea sa. Într-o conferință de presă susținută astăzi la Timișoara, fondatorul Partidului Pro România l-a atacat dur pe Liviu Dragnea, dar și partidul pe care l-a condus la un moment dat, spunând că PSD a ajuns mai rău decât PRM și că nu s-ar întoarce în tabăra social-democrată nici măcar dacă Dragnea pleacă, fiind nevoie, în opinia sa, de o remaniere totală.

În ceea ce privește prieteniile și conexiunile cu primarii PSD, acestea nu s-au rupt odată cu plecarea lui Ponta din partid. Din contră, tot mai mulți edili-șefi își arată acum sprijinul pentru Partidul Pro România.

CITEȘTE ȘI: Victor Ponta, întâlnire de taină la Timișoara! Cu cine s-a întâlnit din Caraș-Severin?!

„M-am văzut aseară cu primari din Timiș, din Caraș, sigur, primari PSD, oameni alături de care am făcut campanii, am lansat proiecte importante pentru comunitățile lor. Oameni gospodari care câștigă pentru ceea ce fac și se rușinează de ce se întâmplă la București. Nu există vreun primar PSD din Banat care să spună că se mândrește cu Dragnea și Dăncilă. Nici n-au cum”, susține Victor Ponta.

Fondatorul Pro România spune că a purtat discuții cu mai mulți primari PSD din Banat de-a lungul timpului care, chiar dacă nu vor trece acum la partidul pe care îl conduce, pentru că asta ar însemna pierderea mandatului, și-au exprimat susținerea. „Le-am cerut să mă ajute și să le explice oamenilor cum stau lucrurile. La Caraș, primarul de la Oțelu Roșu ne ajută”, a mai declarat Victor Ponta.

Luca Mălăiescu a dezvăluit recent într-un interviu susținut în redacția Express de Banat că n-ar ezita să facă pasul la viitoarele alegeri, lucru pe care îl declară și acum, după ce Victor Ponta l-a menționat în conferința de presă.

CITEȘTE ȘI: NEWS ALERT. Luca Mălăiescu: Victor Ponta mă dorește la Pro România! Dacă lucrurile în PSD nu vor merge spre bine, cu siguranță se va produce ruptura! [VIDEO]

„Mă leagă o prietenie veche de Victor Ponta, îl respect foarte mult pentru tot ceea ce a făcut din postura de președinte al PSD, atunci când și-a dat demisia. S-a adeverit că demisia lui a fost benefică la momentul respectiv, câștigând detașat alegerile în 2016. Este adevărat că atunci când a fost prim-ministrul României a fost acel prim-ministru care a pus umărul la creșterea salariilor și pensiilor. Repet, mă leagă o prietenie strânsă de Victor Ponta și oricând are nevoie de sprijinul meu, i-l voi acorda. Fiind primar ales pe listele PSD, eu nu pot să plec din partid pentru că mi-aș pierde mandatul de primar. Există posibilitatea să plec la Pro România peste 2 ani, mai ales dacă Liviu Dragnea rămâne în fruntea PSD-ului”, a declarat astăzi Luca Mălăiescu pentru Express de Banat.

Ce alte nume mari de pe scena PSD Caraș-Severin ar putea trece în tabăra Pro România peste 2 ani și ce discuții există la nivelul județului în acest sens aflați în această seară, la ora 20.30, dintr-un interviu EXCLUSIV cu președintele Pro România, Victor Ponta.

1000x100 (5)