NEWS ALERT. Luca Mălăiescu: Victor Ponta mă dorește la Pro România! Dacă lucrurile în PSD nu vor merge spre bine, cu siguranță se va produce ruptura! [VIDEO]

Primarul orașului Oțelu Roșu și vicepreședinte al PSD Caraș-Severin, Luca Mălăiescu, a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat redacției Express de Banat că se gândește serios să evalueze situația din sânul partidului, iar dacă lucrurile nu se schimbă, va accepta oferta lui Victor Ponta!

La sfârșitul lunii mai, Victor Ponta a lansat oficial Partidul Pro România, al cărui cofondator este, alături de Daniel Constantin și Sorin Pâslaru. Atunci Ponta a menționat în discursul său: „Sunt social-democrat, dar cred în elite. Și cred că o societate nu poate să progreseze scoțând în față mediocrități”.

Întrebat de Express de Banat dacă se poate produce o ruptură şi în Organizația PSD Caraș-Severin, respectiv o migrare către formaţiunea lui Victor Ponta, Luca Mălăiescu a dat un răspuns extrem de sugestiv.

„Se poate! Dacă lucrurile în PSD nu vor merge spre bine în continuare, și spun acest lucru pentru că am o vechime destul de mare în partid, sunt de 18 ani în PSD, cu siguranță se va întâmpla acest lucru! Pentru că încerci să lupți din interior, încerci să aduci lucrurile pe făgașul normal, dar dacă vezi că nu reușești și nu se poate, probabil migrarea se va întâmpla, și nu numai în Caraș-Severin!”, a declarat, în exclusivitate pentru Express de Banat, Luca Mălăiescu, vicepreședinte PSD Caraș-Severin şi primarul oraşului Oţelu Roşu.

Mălăiescu a spus că s-a întâlnit cu Victor Ponta, care l-ar dori alături de el în partidul recent înfiinţat. „M-am întâlnit cu dl Victor Ponta de câteva ori, recunosc acest lucru, ne trimitem și mesaje destul de des și chiar îşi doreşte dl Ponta să mă duc la Pro România. Dar, din păcate, fiind primar, nu pot să plec, pentru că am câștigat alegerile din partea PSD”, a menționat Luca Mălăiescu.

Edilul orașului Oțelu Roșu a accentuat că nu s-a întâlnit cu Ponta împreună cu președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă. „Dacă ei probabil s-au întâlnit, au făcut-o fără mine, dar eu nu cunosc astfel de amănunte. Eu doar vă spun că m-am întâlnit cu dl Ponta și el chiar își dorește foarte mult acest lucru, dar rămâne de văzut”, a mai precizat Mălăiescu.

Interviul integral cu primarul Luca Mălăiescu, vicepreşedinte PSD Caraş-Severin:

EXPLOZIV. Cel mai curajos primar din Caraș-Severin iese la atac! Ce lideri politici și șefi de instituții desființează Luca Mălăiescu, dar și ce cutremur se anunță la vârful PSD, vezi în această seară, de la ora 20.00, live, din redacția Express de Banat!

Gepostet von Express de Banat am Dienstag, 4. September 2018