Senatorul Chisăliţă îl atacă pe preşedintele Iohannis. „Își pregăteşte subteran candidatura la al doilea mandat fără a se gândi la România!“

Suspendarea şedinţei CSAT, ieri, de către preşedintele României l-a determinat pe senatorul PSD de Caraş-Severin, Narcis Ionuţ Chisăliţă, să declare azi că „Iohannis nu este preocupat decât să își pregătească subteran candidatura la al doilea mandat fără a se gândi la România!“.

Într-o postare pe contul său de Facebook intitulată „Președintele și consecințele blocării CSAT-ului!“, senatorul Ionuţ Chisăliţă spune că a asistat „cu stupoare la o nouă formă de a bloca România. Președintele a găsit o nouă formulă de a bloca CSAT-ul prin suspendarea ședinței“.

Singura problema a președintelui României, subliniază Chisăliţă, a fost bugetul serviciilor de informații.

„Klaus Iohannis nu s-a gândit deloc la:
-pensionarii care așteaptă banii în plus având în vedere prevederile noii legi votate în Parlament privind condițiile speciale de munca,
-despăgubirile pentru fermierii care au fost afectați de pesta porcină,
-sumele suplimentare care ar trebui achitate pentru medicamentele specifice în tratamentele de cancer, diabet, boli rare sau dializă,
– miile de mame și copii care așteaptă indemnizațiile de creștere a copilului.
Președintele Iohannis nu este preocupat decât să își pregătească subteran candidatura la al doilea mandat fără a se gândi la România!“, este de părere senatorul Ionuţ Chisăliţă.

Amintim că Executivul a aprobat azi rectificarea bugetară fără avizul Consiliului Suprem de Apărare a Țării, după ce ieri Iohannis suspendase şedinţa CSAT.

Klaus Iohannis a declarat, azi, că Guvernul forțează limitele Constituției și a cerut Avocatului Poporului să sesizeze CCR în privința OUG de rectificare a bugetului de stat pe anul 2018. În replică, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că Executivul „se situează de partea țării”.

1000x100 (5)