Bătaie în centrul Reșiței în plină zi! Un bărbat a fost găsit plin de sânge de jandarmi!

Imagini șocante pentru clienții unei pizzerii din centrul Reșiței, dar și pentru trecători. Un bărbat plin de sânge în zona feței zăcea întins pe asfalt și solicita intervenția Ambulanței.

Jandarmii cărășeni au fost solicitați să intervină, în această după-amiază, la o pizzerie din centrul Reșiței. „Am fost solicitați să intervenim printr-un apel de urgență la 112 pe motiv că o persoană face scandal la o pizzerie. Jandarmii ajunși la fața locului au găsit un bărbat care prezenta urme de sânge și s-a solicitat intervenția Ambulanței. Tot la fața locului a fost găsit și un agent de pază care l-ar fi imobilizat pe bărbat. Cercetările continuă în acest caz”, ne-a declarat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărășeni.

leader board 728 x 90 px

Martorii spun că scandalagiul ar fi de fapt un angajat al pizzeriei care, deși nu se afla pe tură, ar fi venit la sediu în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor și ar fi început să-și amenințe colegii cu un cuțit. El a fost imobilizat de un agent de pază care s-a ales cu tricoul rupt. Rămâne de văzut dacă toate informațiile vor fi confirmate de anchetatori.

Cert este că la fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței care l-a consultat pe tânăr, însă acesta nu a fost transportat la spital.