Candidatul Ion Mocioalcă deschide sezonul de sărbătoare la Oțelu Roșu

După ce astăzi candidatul USL pentru Camera Deputaților va fi prezent în localitățile Copăcele și Sacu, în cursul zilei de mâine va asista, alături de locuitorii orașului Oțelu Roșu, la Aprinderea Luminilor de sărbătoare.

Agenda electorală a candidatului USL Ion Mocioalcă este foarte încărcată. În ultima săptămână de campanie, însoțit de echipa sa, va vizita câteva localități din județ. Astăzi, candidatul USL din Colegiul 5 pentru un post de deputat va sta de vorbă cu localnicii, susținătorii și simpatizanții partidului din localitățile Copăcele și Sacu.

Pentru ziua de mâine, Ion Mocioalcă are planificată lansarea candidaturii, împreună cu colegii săi din USL, la Oțelu Roșu. După eveniment, candidații vor participa la Aprinderea Luminilor în cadru festiv, ocazie cu care aceștia, alături de cărășenii din Oțelu Roșu, vor intra oficial în sezonul sărbătorilor de iarnă.

În fiecare dintre destinațiile aflate pe agendă, Ion Mocioalcă va sta de vorbă cu cetățenii să le afle problemele de zi cu zi, le va prezenta Programul de Guvernare al USL și le va explica ce planuri de viitor are pentru binele și în interesul cetățenilor.

Comments

  1. anonim says:

    jalnici