FOTO:Candidații ARD au dus sărbătoarea la Oțelu Roșu

La o zi după sărbătoarea națională de 1 Decembrie, petrecerea a continuat la Oțelu Roșu cu un concert ce a reunit vedete autohtone din showbiz-ul românesc. Candidații ARD s-au ținut de promisiune și le-au oferit cărășenilor încă o zi de distracție garantată.

Vremea urâtă de afară nu a fost un impediment pentru miile de oameni care s-au adunat în fața scenei și au urmărit cu entuziasm spectacolul oferit de Dj Project și Adela Popescu, în deschiderea cărora a concertat Carmen Popovici Dumbravă.

În ciuda vremii capricioase, locuitorii din Oțelu Roșu, dar și din toate localitățile de pe Valea Bistrei au ţinut să participe la eveniment. În prezența atâtor spectatori, Valeria Schelean, candidatul ARD la postul de deputat în Colegiul 5 , a dorit să mulțumească tuturor și să le reamintească să voteze și să aleagă cu inima:„ Mă bucur să văd un număr atât de mare de oameni care sunt alături de noi. În politică este nevoie de o schimbare. România are nevoie de o schimbare. Cea mai bună alegere sunt oamenii noi, candidații noi, care nu au mai fost implicați până acum în politică, oameni curați și dornici să muncească pentru binele dumneavoastră. Acesta este și îndemnul meu: votează pentru tine! Și eu la rândul meu voi vota tot pentru dumneavoastră în Parlamentul României. Știu că nu mai puteți fi mințiți, cum ați fost până acum. Trebuie să alegeți omul care vrea să se implice pentru dumneavoastră, nu pentru propria bunăstare. Alegeți cu inima!”, a declarat Valeria Schelean.

Alături de Valeria Schelean, pe scena de la Oțelu Roșu au fost și colegii ei de partid, președintele PDL Oțelu Roșu, Dragoș Enache, Nicușor Vasilescu, Eugen Cismăneanțu și Tiberiu Mănescu, care au demonstrat că se pot distra cot la cot cu spectatorii. Astfel, oamenii, alături de politicieni, au încins hore pe muzică bănățeană și au arătat tuturor cum știu să se distreze cărășenii. (P)