Iancu Simion Simi, un candidat nonconformist

Cei care îl cunosc pe fostul primar de la Oțelu Roșu spun despre el că are un suflet mare. Iancu Simion Simi este un om cu atitudine demnă, implicat în viața comunității, gata să ajute pe oricine îi cere ajutorul.

Iancu Simion Simi a fost primar pentru mai multe mandate în orașul Oțelu Roșu. Locuitorii din Valea Bistrei îl cunosc bine, pentru că numărul celor care i-au trecut pragul în perioada în care ocupa postul de edil-șef, este de ordinul miilor. S-a înscris în Partidul Poporului-Dan Diaconescu tocmai pentru că se declară a fi un om care lucrează în favoarea semenilor săi. „Este foarte simplu motivul pentru care m-am înscris în PP-DD. Am ajutat tot timpul poporul și am lucrat pentru popor”, spune candidatul la ocuparea unui post deputat în Colegiul 5.

Iancu Simion Simi crede că poate face mai mult pentru comunitatea locală și poate ajuta oamenii, astfel că, dacă nu a putut să candideze la un post de primar, s-a înscris în competiția pentru ocuparea unui post în Parlamentul României.

„Candidez pentru Camera Deputaților, Colegiul 5 – Caraș-Severin pentru că fiecare dintre locuitorii orașelor Oțelu Roșu și Bocșa, cei din comunele alăturate, merită un trai mai bun decât cel de până acum. Candidez din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu pentru un mandat în Camera Deputaților din Parlamentul Romaniei, iar cu încrederea dată de votul dumneavoastră din 9 decembrie mă voi lupta în Parlament pentru binele tuturor oamenilor. Alături de bănățeanul meu, așa să îmi ajute Dumnezeu!”, declară fostul primar din Valea Bistrei.

Ca să îi convingă pe oameni să îl voteze, liderul PP-DD se deplasează zilnic în localitățile din Valea Bistrei, unde stă de vorbă cu oamenii și le împarte materiale electorale. Spre deosebire de ceilalți candidați, le oferă oamenilor câte un plic în care se regăsesc o brichetă, un pix, o poză și un pachet de cărți de joc. (P)

Comments

  1. disqus_ANGWSy7myh says:

    Din PARNAIE acum vrea in parlament. Chiar nu mai exista rusine si bun simt in tara asta ? Mars draq de aici puscariasule.