Metalul de la Oţelu Roşu e mai tare!

Derbiul judeţului la fotbal, disputat la Bocşa, a fost câştigat de oaspeţi, cu scorul de 2-0 (1-0), care s-au instalat pe primul loc al clasamentului.

Interes mare la Bocşa pentru meciul dintre Metalul din localitate şi Metalul Oţelu Roşu, echipe situate pe locurile fruntaşe şi cu aspiraţii chiar la promovare. În prima jumătate de oră ambele combatante au jucat prudent. În aceste condiţii, s-a jucat mai mult la centrul terenului, cele două apărări, bine organizate şi aşezate în teren, nepermiţând atacanţilor adverşi să se apropie de poartă. Oaspeţii au deschis până la urmă scorul în minutul 38, prin Moldovan, care a l-a executat pe Kapornay la colţul scurt din câţiva metri.

Partea a doua a debutat cu un joc pe contre, după care ambele formaţii au lăsat garda jos, bocşenii alergând după egalare, iar oaspeţii după golul care să încheie conturile. La o fază care nu anunţa nimic deosebit, în minutul 88, Pădean a furat o minge pe care un fundaş o trimisese spre propriul portar, l-a driblat pe Kapornay şi a trimis în poarta goală, stabilind scorul final. Până la sfârşit, Grecu a mai avut o paradă spectaculoasă la şutul excelent, din minutul 90, al lui Damcea, păstrând astfel tabela de marcaj la 0-2.

În urma disputării acestei etape, Metalul Oţelu Roşu a trecut în fruntea clasamentului, cu 34 de puncte, urmată de Voinţa Lupac şi Metalul Bocşa, cu câte 33 de puncte fiecare.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Voi insista pana in panzele albe ca la cronicile tuturor meciurilor sa fie trecute si formatiile care au jucat. Obligatie elementara a oricarui ziarist!!!