Derbiul Reşiţei s-a terminat nedecis

Echipele pregătite de Roco Sandu şi Viorel Lolea au terminat la egalitate, 2-2 (1-1), într-un meci din etapa a treia a campionatului, disputat pe stadionul din Valea Domanului.

Rosso-nerii nu s-au trezit nici după plecarea lui Gică Barbu de la echipă şi au terminat încă un joc la egalitate după cel de runda trecută. Muncitorul a început mai bine derbiul oraşului şi a ameninţat poarta lui Haidău în câteva rânduri. În minutul 29 a picat şi golul, autor Ţimbota. Cu trei minute înainte de pauză, Biţiş a restabilit egalitatea şi a readus speranţa pentru roş-negri.

În partea secundă FCM a insistat mai mult, în timp ce Muncitorul a sta la pândă, urmărind golul de trei puncte. Cu jumătate de oră înainte de finele partidei, Biţiş a realizat dubla şi i-a adus pe elevii lui Roco Sandu în avantaj. Viorel Lolea a mutat imediat şi foarte inspirat. L-a trimis în teren pe Bobină, un jucător de forţă, şi la scurt timp acesta a restabilit egalitatea. Până în final n-au mai fost decât câteva faze controversate, astfel că fiecare echipă a luat câte un punct.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Daca fotografiile si interviurile de dupa meci satisfac pretentiile oricarui cititor, lipseste ca deobicei ACTORII care au jucat!! Nu ar fi stricat si precizarea brigazii de arbitri care a oficiat.

 2. manu says:

  Meci destul de frumos 4 goluri, foarte mult FAIR PLAY,felicitari actorilor ,totusi nu trebuia brigada de arbitri sa se dea in spectacol.RESPECT MUNCITORUL,RESPECT F C M

 3. dan says:

  RESPECT VIO LOLEA PT CEEA CE AI CREAT SI CEA CE FACI LA MUNCI.REZULTAT ECHITABIL BAFTA CELOR DOUA ECHIPE IN CONTINUARE.

 4. Gusca says:

  Felicitari Muncitorul ! Hai Metalu !

 5. mary says:

  Spectacol agreabil,pacat de brigada de arbitri care nu au facut o partida deloc buna,felicitari VIO LOLEA , pacat de FCM,bafta amindoua in continuare

 6. ionut says:

  Stie careva cite echipe retrogradeaza,eu am auzit ca 4 plus 1 cea mai slab clasata din toate seriile

 7. ultras resita says:

  CSM ,CSM, PENTRU TINE FAC ORICE ! CSM ,CSM SINGURA IUBIRE E .

 8. LuxPhotoFuchs says:

  Dupa informatiile mele retrogradeaza automat echipele clasate pe locurile 10,11,12 si 13 plus 3 echipe de pe locul 9 din cele 6 serii. Cele 3 echipe de pe locurile 9 se vor alege functie de numarul de puncte obtinute in tot campionatul cu ocupantele locurilor 1-8 din seria respectiva.

 9. rossonerul86 says:

  In primul rand vreau sa felicit ambele echipe, dar pentru noi adevaratii ROSSO-NERII acest egal este cat o infrangere, mai ales ca am jucat pe teren propriu. Am avut din nou ocazii cu carul , dar nu a vrut iarasi sa intre in poarta, si am mai avut un jucator in persoana lui Beloescu care a prins o zi foarte slaba si avand cateva sanse bune de a marca, a ratat cu nonsalanta, Costecu la fel un joc destul de slab, dar, felicit jucatorul Bitis pentru cele doua goluri marcate si pentru daruirea data in acest meci, si in ultimul rand SALUT cu bucurie debutul in Liga a III-a a juniorului GUSCA SILVIU IONUT, care intrand pe finalul meciul a avut un joc precis mai ales caci adversarul direct (in opinia mea), la avut pe Cristi Mihalcea, poate cel mai bun jucator de la Muncitoru (imn meciul asta), deci FELICITARI lui Ionut.
  CSM, CSM singura IUBIRE e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Pana la moarte Ros-Negru, pana la moarte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. suporter says:

  …tot vorbesc uni de mercenari….beloiescu , costescu , haidau au fost cei mai slabi jucatori si sunt localnici. dintre nou veniti, mort a fost bohman si asa sa scris si istoria acestui meci.
  cei care au plecat de la noi la muncitoru stersi si ei. luci micu e singurul care pare ca rupe gura targului.