Ion Mocioalcă, alături de oameni

Candidatul USL ( PSD ) pe Colegiul 5, Ion Mocioalcă se deplasează chiar și astăzi în teritoriu, ca să stea de vorbă cu oamenii. Parlamentarul în funcție și-a rezervat ultima zi de campanie pentru cele două orașe din Colegiul său, dar și pentru locuitorii din comuna Zăvoi, în mijlocul cărora va fi de la ora 18.00.

Vizitele electorale ale candidatului USL la Camera Deputaților, Ion Mocioalcă vizează: prezentarea Programului de Guvernare al USL, expunerea şi explicarea proiectelor pe care acesta urmează să le demareze, dar şi discuţii directe cu localnicii pe probleme economice, sociale şi de interes pentru comunitate.

Mesajul transmis electoratului cărășean de către candidatul USL ( PSD ) Ion Mocioalcă este următorul: “Sunt unul dintre cei 7,4 milioane de români care au spus „Da, îl demitem!” Dreptate până la captăt pentru o Românie puternică! Împreună vom reuși! Numai împreună! Trebuie să mergem la vot, indiferent dacă ninge sau dacă plouă. Pe 9 decembrie, contează votul și nu voința lui Băsescu! Cu cât mai mare va fi participarea, cu atât mai categorică înfrângerea lui Traian Băsescu. Fiecare vot contează pentru a pune capăt definitiv regimului Băsescu. Fiecare vot este important pentru ca schimbarea să fie dusă până la capăt ! Vom merge împreună mai departe și vom reuși să revenim la normalitate să construim o Românie puternică pentru noi și copiii noștri! Doamne ajută!” (P)

Comments

 1. Eu impotriva lui IM says:

  USL si infractiunile lui Ion MOCIOALCA

  Blestemul pamantului, blestemul puterii

  Peste tot se vorbeste de mita dar nimeni nu arata clar cum si cine ofera.

  In exclusivitate, infractorul Ion Mocioalca si echipa lui, Luca Malaiescu, Ionisie Ghiorghioni au fost filmati cum ofera bautura, la intalnirile electorale.

  Priviti infractiunile lui ION MOCIOALCA facand click aici,,, http://www.politicienii.ro/2012/12/07/blestemul-pamantului-blestemul-puterii/