FOTO:PP-DD la finalul campaniei

Campania electorală pentru alegerile parlamentare de duminică se încheie în această noapte. Pentru că este ultima zi de campanie, iar contactul cu alegătorii este foarte important, candidații PP-DD se află  și astăzi în mijlocul oamenilor.

În ciuda temperaturilor scăzute de afară, candidații PP-DD Valentin Blănariu și Nicolae Orăvicean au ieșit de la căldura din sediul partidului pentru a fi aproape de cetățeni. Valentin Blănariu, candidatul PP-DD pentru un post de deputat în Colegiul Reșița face astăzi un ultim tur în oraș pentru a invita alegătorii să iasă duminică la vot și să fie alături de el pentru a fi reprezentați așa cum trebuie în Camera Deputaților. Ziua a început în Piața Agroalimentară din Govândari, unde candidatul PP-DD, alături de staff-ul său electoral, a stat de vorbă cu oamenii. Ziua va continua în toate cartierele Reșiței, pentru a aduce în atenția cetățenilor cu drept de vot cât de important este ca duminică să nu stea în casă, ci să meargă la vot.

”A fost o lună obositoare. Am vrut să fiu în mijlocul oamenilor, așa că am organizat acțiuni pe toată perioada campaniei. Am fost dezamăgit să văd că oamenii nu mai au deloc încredere în clasa politică. Clar este nevoie de o schimbare, dar oamenii au obosit și să mai spere, să mai aștepte ca lucrurile să se remedieze. Sper ca munca pe care am depus-o în această campanie să aibă rezultatul așteptat și cred că oamenii vor fi alături de mine duminică”, a declarat Valentin Blănariu.

Și candidatul la Senat pe Colegiul Uninominal 1, Nicolae Orăvicean a fost astăzi alături de electoratul său. Dacă acesta a început campania electorală în satul său natal, Berliște, Nicolae Orăvicean a vrut să încheie luna cu o manifestare în Dognecea, un sat cu o valoare la fel de mare pentru candidat.

”Am vrut ca cele două comune să fie polii simbolici ai campaniei mele. Cu siguranță acum am mai mulți alegători decât la începutul campaniei. Când am început campania, am început doar cu zetrea partidului care a fost destul de bună, oricum. Acum am îmbogățit această zestre cu o componentă personală, cu tot ce am reușit să le transmit oamenilor. Dacă oamenii îmi vor acorda votul lor, pot avea siguranța că ei se vor afla în Parlament, prin intermediul meu. Eu sunt acolo doar pentru ei, câștigul meu este de fapt victoria lor”, a declarat Nicolae Orăvicean, candidatul PP-DD pentru funcția de senator pe Colegiul Uninominal 1.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632187601605″]

Comments

  1. Pakatos says:

    Frumos ai scris si azi Andreea Ivascu !!!…FELICITARI !!!

  2. papac says:

    mai puneti mana si pe sapun nespalatilor,mirosea a hoit pe strada dupa voi

  3. papac says:

    m-am speriat rau pe strada am crezut ca s-a mutat gradina zoologica in Govandari