NICOLAE ORĂVICEAN: „Campania mea a fost și este una pozitivă!”

Candidatul PP-DD la Senatul României în Colegiul 1, Nicolae Orăvicean, este de părere că toate confruntările dintre candidați duc, de fapt, la abaterea de la problemele grave ale județului Caraș-Severin.

Nicolae Orăvicean crede că județul are nevoie urgentă de reprezentare în Parlamentul României, pentru a se opri declinul în care Caraș-Severinul a intrat. „Trebuie să stopăm distrugerea care se face în continuare. Eu cu acest lucru mă aflu în competiție și vreau ca cetățenii să apuce să cunoască ceea ce vreau eu să fac și ceea ce am făcut. Indiferent de apartenența politică sau de pasiuni, până la urmă votul uninominal a deschis o nouă cale”, a declarat Nicolae Orăvicean, candidatul PP-DD la Senatul Românei în Colegiul 1, care cuprinde orașele Reșița, Oravița, Anina, dar și comunele din zonă.

Locuitorii au această opțiune, de a vota omul și nu lista, astfel că e mai puțin importantă sigla sub care candidează liderii politici, crede candidatul PP-DD.

„În primul rând, cetățeanul nu mai e respectat de instituții, de omul politic, or oamenii politici sunt acolo pentru el, în slujba lui. Trebuie să îl asculți, să îi identifici problemele și să găsești și soluții practice”, spune Nicolae Orăvicean. Acesta îi îndeamnă pe alegători ca înainte să pună ștampila pe buletinul de vot să analizeze decizia lor cu mare atenție. 

Ne confruntăm cu o situație atipică la aceste alegeri. Neîncrederea populației în clasa politică este mare, disoluția partidelor este așa cum este, inspirația partidelor care sunt mai vechi pe scena politică în a rezolva anumite probleme nu a fost deloc bună în ultima perioadă, asftfel că nu sunt prea convins oamenii vor merge oricum la vot. Toate lucrurile astea poate determină alegătorul să aibă mai mult discernământ, să gândească de mai multe ori înainte de a vota și nu să meargă pe mâna primarilor”, spune candidatul PP-DD la Senat, Nicolae Orăvicean, care este convins de faptul că din partea primarilor vor exista și presiuni asupra electoratului, dar șantajul trebuie eliminat. (P)