Ioan Cojocariu: „E și vina noastră, trebuie să fim mai atenți”

Ședință plină de amuzament și doldora de explicații marți la Consiliul Județean Caraș-Severin, după ce consilierii județeni au fost convocați în ședință extraordinară pentru a doua oară, doar ca să schimbe indicatorii tehnico-economici ai proiectului de extindere a UPU-SMURD, pentru a nu se rata finanțarea.

În fond, reprezentantul firmei de consultanță a fost adus în sala de ședințe pentru a face mătănii și a explica penibilul situației, căci toată rectificarea venea de la deductibilitatea TVA-ului din proiect. „Este și vina noastră, a consilierilor județeni, trebuie să fim mai atenți, mai activi în comisii, să punem mai multe întrebări, căci astfel s-ar putea să prevenim asemenea situații”, a spus consilierul liberal Ioan Cojocariu.

„Vă asigur că nu dăm niciun tun”, a ținut să asigure președintele Silviu Hurduzeu. Supărat că presa l-ar fi acuzat că ar da tunuri. Noi am răsuflat ușurați, căci noi am scris de țeapă, nu de tun…

CITEŞTE ŞI: ALERTĂ UPU! Urgenţă de grad zero la Consiliul Judeţean! Ţeapă de 1,5 milioane de euro votată în unanimitate de PSD, PNL, PMP!