Pesediştii din Caransebeş arată că vara-i prea scurtă! Felix Borcean: „Nu o să putem niciodată să mulțumim pe toată lumea”

Grupul PSD din Consiliul Local al Municipiului Caransebeș reacționează după ce primarul Felix Borcean a anunțat că Ștrandul Municipal se va deschide la 1 Mai, însă fără investițiile promise.

„Se adeverește ceea ce noi am tot adus în atenție în ședințele de Consiliu Local. Noi am spus atunci că banii nu trebuie risipiți, banii ar fi trebuit investiți în reparații la școli, nu să se arunce sute de mii în ceva ce nu durează, pentru că ștrandul este deschis 2-3 luni pe an și asta în condiții de vreme bună”, spune liderul grupului PSD din Consiliu Local, Florin Bogdea.

Social-democratul nu contestă decizia primarului de a sista investițiile la ștrand, ci doar trage un semnal de alarmă ca opiniile sau propunerile consilierilor PSD să fie dezbătute și luate în considerare.

Reamintim că grupul PSD a părăsit sala de ședințe exact la o ședință extraordinară în care ar fi trebuit aprobate lucrările de investiții la ștrand, fondurile pentru lucrări fiind votate ulterior de liberali. Acea ședință a fost contestată la Instituția Prefectului și mai târziu în instanță, care a dat câștig de cauză într-o primă fază consilierilor PSD.

1000x200 dacus 02

„Sunt convins că vor exista tot timpul voci din partea fiecărei tabere, e mai puțin important. Nu trebuie să plecăm urechea la orice voce, important e să ne vedem de treabă cu toții și, în cele din urmă, să finalizăm lucrările pe care ni le-am propus. Dacă tot ne îndoim și ascultăm de fiecare voce, nu o să putem niciodată să mulțumim pe toată lumea”, ne-a precizat primarul Felix Borcean.

CITEŞTE ŞI: Ştrandul din Caransebeș, deschis la 1 Mai. Lucrările de modernizare, amânate pentru alte proiecte de investiţii

publicitate si promovare online banner maxagro