Ştrandul din Caransebeș, deschis la 1 Mai. Lucrările de modernizare, amânate pentru alte proiecte de investiţii

Deși investițiile planificate anul trecut vor stagna la ștrandul din Caransebeș, primarul Felix Borcean promite că acesta va fi deschis la 1 Mai, așa cum se întâmpla odată.

Lucrările de reparații, reabilitare și modernizare ar fi trebuit să reînceapă în acest an, însă primarul municipiului Caransebeș este de părere că fondurile nu sunt suficiente în bugetul local, prioritare fiind alte proiecte de investiții.

„Nu o să mai începem lucrări anul acesta, nu o să mai facem nimic în afară de vopsirea bazinelor, pentru că nu ne permitem din bugetul pe care-l avem să instalăm filtrele de apă, așa că o să le lăsăm pentru anul viitor. Pentru că oricum nu putem să canalizăm toate resursele materiale pe ștrand și să lăsăm restul orașului fără alte investiții. În momentul de față, ștrandul arată suficient de bine pentru anul acesta și porțiunea cea mai circulată este bine amenajată”, a menționat Felix Borcean.

Edilul a mai adăugat că ștrandul va fi deschis la 1 Mai, dacă și condițiile meteo vor permite. „Ștrandul așa era deschis și în trecut, așa se și numea, Ștrandul 1 Mai. După cum am văzut că evoluează vremea, s-ar putea ca la 1 Mai să-l deschidem”, a mai adăugat primarul municipiului Caransebeş.