Oameni atacați cu o seringă în parcarea unui supermarket din Caransebeș!

O femeie a înțepat cu o seringă intenționat două persoane într-o parcare a unui supermarket din municipiul Caransebeș. Gestul femeii a îngrozit cumpărătorii, astfel că panica s-a instalat imediat. Din spusele martorilor, femeia este cunoscută cu probleme psihice.

Incidentul deosebit de grav, care s-a produs în data de 2 aprilie, la ora 10.30, face obiectul unui dosar penal. Nu se cunoaște motivul pentru care femeia a recurs la un asemenea gest de agresiune. Agresoarea, în vârstă de 63 de ani, nu îi cunoștea pe cei doi cumpărători. Femeia a fost transportată fără voia ei la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș și a fost supusă unor expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

La apelul de urgență a sunat un bărbat de 37 de ani din Caransebeș, spunând că a fost înțepat în parcarea unui supermarket din localitate, polițiștii identificând încă o victimă, o femeie de 28 de ani din municipiu.

Poliția a deschis pe numele femeii un dosar penal sub aspectul săvârșirii de lovire sau alte violențe, iar în funcție de rezultatul expertizei medico-legale, urmează a se continua cercetările în dosarul penal sau să se schimbe încadrarea juridică.