Investitorii atrași la Reșița, prin acorduri de prietenie

explo 1000x200

Pentru a determina investitorii străini să vină în Reșița, primarul municipiului a invitat oaspeți din Italia și Germania, în vederea semnării unui acord de înfrățire cu orașe străine.

Primăria Reșița a fost vizitată astăzi de două delegații din Italia, respectiv Germania. Primarul municipiului Reșița, Mihai Stepanescu, vrea să atragă cât mai multe firme din străinătate în oraș.

La începutul lunii august primarul, însoțit de consilieri locali, a făcut o vizită în Italia și a semnat un acord de prietenie între Reșița și Loretto. Don Leonardo Giorgi, preot la o parohie din Loretto este extrem de încântat de Reșița și îl apreciază foarte mult pe edilul municipiului de pe Bârzava, Mihai Stepanescu.

Când ne-a văzut, ne-a primit cu mare plăcere pe noi ca oaspeți ai orașului și împreună cu părintele Nicu și părintele Berbentia și-a exprimat dorința de a face o înfrățire la nivelul autorităților civile cu orașul Pezaro‘‘, a declarat preotul Leonardo Giorgi din Italia despre primarul Municipiului Reșița.

1000x100 casa brutarului
tmc 640

Edilul municipiului de pe Bârzava speră să bucure cetățenii prin  semnarea unui act administrativ înfrățire pentru prima dată și între Reșița și Hale, un oraș din Germania situat în apropiere de Leipzig.

Am avut plăcerea să primim două delegații din Italia, alta din Germania cu care sper eu să reușim să realizăm cât mai multe relații de înfrățire între noi‘‘, a precizat edilul Municipiului de pe Bârzava.

banner maxagro

Comments

  1. Berbentia says:

    Preotul din Italia se numeste Giorgio Paolini si e parohul bisericii Borgo Santa Maria. D-l Leonado Giorgi este un civil, membru al comitetului parohial de la Catedrala MItropolitana din Pesaro.