Investiții de 1,9 milioane de lei. Ce face Vela cu banii?

Din bugetul local, administrația alocă în continuare sume importante de bani pentru demararea unor noi lucrări de investiție.

Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș reprezintă și în 2016 una din prioritățile municipalității. După mai bine de 15 ani de zile, la Spitalul Municipal de Urgență vor intra în reparații capitale două ascensoare. Investiția va ajunge la 1.960.000 lei și are ca termen de finalizare decembrie 2015.

Lifturile, care până acum au fost defecte, vor mări capacitatea de intervenție și transport al pacienților între Unitatea de Primiri Urgență și Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. De asemenea, unitatea medicală va beneficia în perioada următoare de un proiect investițional în vederea achiziționării unui computer tomograf de înaltă performanță pentru  modernizarea Laboratorului de Radiologie Imagistică Medicală.

Computerul tomograf, alături de celelalte dotări moderne de diagnosticare și intervenții medicale existente deja, va crea premisele pentru creșterea veniturilor Spitalului Municipal de Urgență, ceea ce va duce, cel mai probabil, la majorarea contractului de finanțare cu Casa de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, prin extinderea serviciilor medicale de calitate oferite asiguraților.

„Consiliul Local și Primăria Caransebeș vor sprijini modernizarea spitalului prin alocarea de fonduri pentru reparații, modernizări de secții, cabinete și achiziții de aparatură medicală, cât și prin proiectele transfrontaliere pentru accesarea de fonduri europene, demarate deja cu parteneri din Serbia. Vom susține în continuare tinerii medici care vin la spital prin acordarea de locuințe și nu am renunțat nici la ideea unui elicopter SMURD”, ne-a declarat primarul Marcel Vela.

Comments

  1. nicio zi fara pupat fundul lui Vela... says:

    Investiții de 1,9 milioane de lei. Ce face Vela cu banii?

    Ii va fura, bineinteles…

    P.S.: Daca era asa o priorotate modernizarea spitalului pentru Vela, de ce nu a investit nimic de 15 ani de zile? Decat monstruozitatile alea de fantano-statui mai bine investea in spital! Dar na… poate asa a sifonat mai usor banii…

  2. George says:

    În sfârşit, face cineva ceva şi pentru oraşul ăsta. Felicitări domnule primar Vela.