Invazia „leilor”, combătută de jandarmi!

Metalul Reșița va susține astăzi, cu începere de la ora 14:00, pe teren propriu, meciul din etapa a zecea a Ligii secunde, în compania formației FC Universitatea Craiova. La meci și-au anunțat prezența un număr destul de mare al oltenilor.

Circa 150 de suporteri ai Universității Craiova vor fi prezenți în Valea Domanului, aceștia urmând a ajunge în oraș cu puțin timp înaintea începerii meciului. Aproximativ 70 vor veni din Craiova, restul urmând a li se alătura din Drobeta Turnu-Severin, Timișoara și chiar din Reșița.

Jandarmeria este pregătită să acționeze cu un număr de aproximativ 70 de jandarmi, suporterii vor fi păziți în permanent, pe tot parcursul șederii lor în oraș.

Vom asigura ordinea publică în zona adiacentă stadionului, pe timpul afluirii și defluirii acestora și în timpul desfășurării meciului. Vom acționa cu un număr de aproximativ de 70 de jandarmi. Vor sosi înainte de meci, îi vom prelua de la intrarea în oraș, îi vom conduce unde este locul lor prestabilit, iar în caz de incidente suntem pregătiți să acționăm. Noi sperăm să nu se întâmple așa ceva, există și o firmă de pază în interiorul stadionului, stewarzi, ei răspund de tot ce se întâmplă și îi vom ajuta și noi”, a declarat prim-adjunctul inspectorului-șef al Jandarmeriei Caraș-Severin, Lucian Săndulescu, pentru www.expressdebanat.ro.

Și galeria rosso-nerilor promite spectacol și cheamă câți mai mulți susținători ai Metalului la meci. „Sperăm să fim într-un număr cât mai mare, vom face tot ce ne stă în putință pentru ca Metalul să câștige cele trei puncte puse în joc. Ne-am înarmat cu steaguri, vom crea o atmosferă incendiară. Sperăm ca băieții să nu ne dezamăgească și să lupte cu adevărat!” a declarat Marcel Gușcă, liderul suporterilor reșițeni.