Nicolo Napoli, antrenorul FCU Craiova, îl bagă în ceață pe Marian Pană: „Îmi este frică de Reșița!”

Metalul Reșița va disputa astăzi, pe teren propriu, în cadrul etapei a zecea, probabil cel mai greu meci din acest tur al Ligii secunde, în compania Craiovei lui Mititelu.

După eșecul de la Bistrița, echipa lui Marian Pană este obligată să câștige meciul de astăzi, pentru a nu pierde contactul cu locurile ce duc în play-offul de promovare în prima ligă. Metalul are amintiri plăcute legate de numele Craiovei, însă cu echipa primăriței Olguța, reșițenii câștigând în etapa a treia cu scorul de 3-1, chiar pe „Ion Oblemenco”.

Antrenorul Marian Pană consideră că este unul dintre cele mai grele meciuri ale Metalului de pe teren propriu, însă are încredere în elevii săi și speră ca stadionul să fie arhiplin la acest meci. „Ne așteaptă, probabil, cel mai greu meci de pe teren propriu, nu ne este frică de ei! Ce-i drept, Craiova rămâne Craiova! Este o legendă ce impune respect. Întâlnim o echipă bună, cu evoluții foarte bune. Au în componență jucători foarte buni, cu experiență. Cu siguranță putem câștiga, sper să nu facem greșeli mari, pentru că avem o echipă ce poate câștiga orice meci”, a declarat Pană pentru Express de Banat.

Echipa FC Universitatea Craiova este antrenată de Nicolo Napoli, antrenor ce a cucerit ca jucător Cupa Italiei cu Juventus, în sezonul 1989-1990, și Cupa UEFA, în același an, tot cu Bătrâna Doamnă. A venit în România în 2003, când a antrenat FC Universitatea Craiova. Acesta a declarat în exclusivitate pentru www.expressdebanat.ro că se teme de echipa rosso-nerilor. „Reșița are rezultate foarte bune acasă și cred că orice echipă care va juca la Reșița va avea probleme. Mie, unul, îmi este frică! Au o echipă foarte bună, compactă, ce este așezată foarte bine în teren, însă noi venim să jucăm fotbal, să ne respectăm tradiția și să realizăm ceea ce ne dorim, locul 1”, a spus Nicolo Napoli.

Meciul cu FCU Craiova va avea loc astăzi, pe stadionul „Mircea Chivu”, cu începere de la ora 14:00.

Rămâi cu Express de Banat! Revenim cu amănunte și galerie FOTO/VIDEO!