FOTO: O familie a fost băgată în spital de un tânăr inconştient!

Reşiţenii care locuiesc în cartierul Govândari au fost martorii unui scenariu tragic. O femeie şi un bărbat sunt acum în stare gravă din cauza unui şofer de doar 18 ani.

Zeci de oameni s-au adunat în jurul trecerii de pietoni din zona Motovelo, fiind şocaţi de tragedia familiei care a ajuns la spital. Pozele pe care le-au făcut reşiţenii din blocul din vecinătatea trecerii de pietoni au ajuns imediat pe site-ul de socializare şi au generat reacţii din partea utilizatorilor.

Ce spirit de reacţie a avut idi*tu’.. scuze, şoferu’, de a oprit în acel loc, când condiţiile erau cum erau. Conducătorii auto au obligaţia de a reduce viteza până la evitarea oricărui pericol, în apropierea trecerilor de pietoni. De aceea există şi indicatoare de presemnalizare trecere pietoni cu 50 de metri înaintea trecerii pietonale. Dar «jmekerii» nu au treaba lor!.. Ne putem gândi că poate fi tata sau bunicul nostru în acea ipostază!”, a scris unul dintre reşiţeni.

Indicatoarele de presemnalizare nu cred că există că e vreo 50 metri până la cealaltă trecere…Semnul albastru de trecere de pietoni e ascuns prin parcare, pe trotuar, iar microbuzul acela să spunem că încurca puţin (…) Îmi este şi frică să mai opresc să dau prioritate, prefer să încetinesc, dar să nu-i las să treacă, să nu mă simt vinovat dacă îi ia vreunu pe capota de lângă mine…”, a fost părerea altui tânăr din municipiu.

Cum s-a produs accidentul

Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că, în timp ce U. FLAVIUS, în vârstă de 18 ani, conducea un autoturism din direcţia Renk spre Victoria, nu a acordat prioritate de trecere la doi pietoni angajaţi în traversarea regulementară a străzii şi i-a lovit”, a declarat agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Victimele, de 65 şi 53 de ani, au fost transportate la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde au rămas internate, fiind rănite grav. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă investigaţiile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

accident trecere pietoni

FOTO: www.facebook.com

 

banner 1000 x 100 hd