Inundații în mai multe zone din județ. Ploile cad amenințător și la această oră!

În municipiul Caransebeș, dar și în comunele Glimboca sau Turnu Ruieni au avut loc inundații în această dimineață, în urma ploilor abundente. Pericolul nu a trecut încă, mai ales că și râurile sunt învolburate din cauza precipitațiilor.
15 străzi din Caransebeș au ajuns sub ape, după ce pârâul Potoc a ieșit din matcă. Apa a ajuns inclusiv în curți și pivnițe. Pompierii militari au acționat cu 6 autospeciale și 6 motopompe. Probleme din cauza apelor mai sunt la Glimboca, unde există riscul de inundare a azilului de bătrâni.
În această dimineață, cota de atenție era depășită pe râul Bistra la Obreja cu 40 de cm.
Comitetul pentru Situații de Urgență a fost convocat la Caransebeș în această dimineață, pentru a găsi soluții de limitare a pagubelor.

inundatii caransebes IMG_6813

,,La spital, avem multe echipaje pentru a proteja zona de alimentare cu energie electrică, pentru că în acest moment sunt în acțiune medicii în blocul operator și pentru a asigura independența și fluxul de energie pentru blocul operator avem mai mulți oameni în această zonă care a fost inundată în subsol în zona generatoarelor”, a declarat primarul Marcel Vela în urma Comandamentului pentru Situații de Urgență, convocat în această dimineață. Forțele și utilajele Serviciului Public de Întreținere și Reparații ale Primăriei sunt în acțiune, alături de pompieri, pe mai multe străzi din oraș: Dâlmei, Padeș, Pipirigul Mare și Tudor Vladimirescu. Edilul-șef spune că apele sunt în retragere la această oră.

Comments

  1. Gigi says:

    Mda