Bujor, 20 de ani de puşcărie şi dosarele se înmulţesc!

Bogdan Bujor a primit deja două condamnări din partea instanţelor de fond, pentru iniţierea unui grup infracţional organizat, tentativă de omor şi şantaj.

A încercat să devină liderul lumii interlope din oraş, iar pentru asta a pregătit după un scenariu de film cu mafioţi asasinarea patronului mai multor cluburi. Locotenenţii lui au fost opriţi la timp de oamenii legii, astfel că ţinta a scăpat teafără. A fost găsit vinovat şi condamnat de Tribunalul Caraş-Severin la 15 ani de puşcărie. Curtea de Apel Timişoara i-a respins calea de atac, astfel că doar instanţa supremă îi mai poate reduce ceva din pedeapsă. Bogdan Bujor a mai fost condamnat într-un dosar, printr-o sentinţă a Judecătoriei Reşiţa, pentru şantaj. ,,Instanţa îl condamnă pe inculpatul Bujor Bogdan la pedeapsa de cinci ani închisoare pentru infracţiunea de şantaj”, se arată în încheierea instanţei. În acelaşi dosar, Aaron Ungureanu a primit şi el cinci ani de puşcărie pentru complicitate la şantaj, lovire şi alte violenţe. În plus, inculpaţii au fost obligaţi la plata în solidar a sumei de 20.000 euro, sumă ce reprezintă 15.000 euro despăgubiri morale, şi suma de 5.000 euro, despăgubiri materiale, către partea civilă Mihaela Ghiţu, medicul şantajat de cei doi. Soţul femeii, Adrian Ghiţu, va primi şi el de la cei doi 15.000 de euro, reprezentând despăgubiri morale. Bujor şi Ungureanu au făcut deja recurs.

Necazurile nu se opresc însă aici pentru Bogdan Bujor. Pe rolul Tribunalului Caraş-Severin există un alt dosar, în care tânărul e acuzat de evaziune fiscală, astfel că, însumate, pedepsele lui ar putea trece bine de 25 de ani de închisoare.

Comments

 1. Te pupa Jan says:

  20 de ani ?? prea putin!!! pe viata merita sobolanu asta !!!! si el si Aron .. sau crezut si ei tari si mari … vai si amar 2 boschetari … na acuma o sai revedem dupa 25 de ani bv!! traeasca politia romana si Diicotu!!

 2. KMI says:

  Sobolan boschetar e mamica ta :))) si tu cine esti? Sifonul nr 1 al Resitei, adica Catalin? Domnisoara nepereche a judetului nostru, care sustine Travestitii si Gay?:))) dupa cum era si normal:)) vai de capu` vostru!!!!:)))))))) Degeaba ati dormit la puscarie, cu spatele la perete daca ati uitat gura deschisa:))))

 3. gabi says:

  Janeeee, sa-i pupi in p…… pentru urmatorii 25 de ani!:))))

 4. Te pupa Jan says:

  KMI si Gabi Sunteti Slujitori lor in libertate? si nus o persoana cunoscuta is un simplu cititor al ziarului imi dadeam doar cu parerea … de niste infractori care isi merita soarta ;). Nam nici o tangenta cu “Catalin” si nici nu ma intereseaza persoana lui dar macar omu asta o facut ceva pentru oras.. dar astia doi infractori ce au facu..??? asa ca mai ganditiva o data ce au facut astia doi pt oras sau pt tine!!

 5. gabi says:

  Ce a facut ala pt oras?A batut femei, batrani (ca doar atata poate), le rupe degetele angajatilor lui, duce femei la produs si mai calca si oameni nevinovati pe cap, prin salile de sport.Aaaa si dupa ce face toate astea, tot el fuge repede la politie, sa-l mai dea pe topogan pe unu si pe altu!!!Nu mai vaita pe nimeni daca nu sti realitatea, ca habar n-ai ce vorbesti!

 6. casian says:

  Ati uitat sa scrieti cum is ameninta ala angajati si se jura pe copilu lui ca le da 20 de tevi in cap dak pleaca d la el….si cine stie ce vorbesc stie ca astea sunt treburi reale pe care gunoiu ala le face zi de zi

 7. Laura says:

  Are dreptate Casian aicea spune adevaru FERITIVA DE ACEEST INDIVID CATALIN FOARTE PERICULOS SI MARE TEPAR. De ce o inchis bambbo? pentru ca le este frica la oameni de el si de aia nu mai merge nimeni in curand va inchide si Million Dollars bate vantu si acolo. Jane tu cred ca esti omu lui de atata il lauzi cine se aseamana se aduna..

 8. Emil Craiovan says:

  Ba fratzilor, astea sint doar cele mai mici infractiuni pe care lea facut Radu Catalin.Jegu asta e un animal periculos kare nu merita sa traiasca pe fata pamantului.bate copii femei da tzepe peste tzepe santajaza oameni din orash.Si voi il pupati in coor.am ajuns o tara de rahat aprecim oameni de nimic toate scursurile societati.da are dreptate laura cine se aseamana se aduna ce sa mai…

 9. Catalin says:

  Emil…Casian…Laura…Gaby..acum am văzut comenturiile..azi aflu cine sinteți și va dau posibilitatea sa-mi ziceți tot în față sa vad atunciii…orice scrieți aici trebuie sați bagi mailu și din fericire e același mail cu cel de pe FB..vostru..vă urez baftaaa..Cătălin…când va suna nr.asta..0722152222 sa nu raspundeți.:))))

 10. Emil Craiovan says:

  Vaiiiii ce tare neam speriat toti:)))) uite cum iti arati caracteru` ala ordinar de 2 bani si te dai singur in primire!kand suna numaru ala, ne ducem totzi la buda si tragem apa in cor in cinstea ta.maimutoiule!

 11. serian says:

  cata tata nu i baga in seama.nush dc te mai obosesti sa le raspunzi.pana la urma n au zis nimica rau.inafara d faptu ca eshti un sifonnnn, cea ce stie tot orasu n au zis nimik rau d tine.bafta la vomitat numa vezi data vitoare sa nu dai pe piept…