Traficanţii îşi schimbă declaraţiile!

explo 1000x200

Traficanţii de droguri care au adus în ultimele luni, din Serbia în România, şapte kilograme de cannabis s-au întâlnit în faţa instanţei. Unul dintre dealerii de ,,iarbă” şi-a schimbat complet declaraţia.

Recursul împotriva deciziei tribunalului de arestare a cinci dintre cei şapte traficanţi de droguri din reţeaua româno-sârbă a fost judecat ieri de către Curtea de Apel Timişoara. Printre inculpaţi se numără Zlatco Costici, liderul grupării româneşti care a coordonat din puşcărie operaţiunile, Adam Tereza, iubita acestuia, care ţinea legătura cu furnizorul sârb de cannabis, Adam Petru, fratele tinerei, Milutin Stanojev, furnizorul drogurilor, şi Marius Buzura, unul dintre dealerii de ,,iarbă”.

Potrivit pressalert.ro, cetăţeanul Stanojev a respins toate acuzaţiile, susţinând că este nevinovat şi că niciodată nu a adus droguri în România. Bărbatul, în casa căruia a fost găsit un kilogram de droguri, a susţinut că ,,toate calupurile de cannabis le-am luat pentru consum propriu. Banii găsiţi nu erau din traficul de droguri, ci din banii trimişi de soţia mea din Suedia. Se poate verifica cu extrasul de cont. Nu ştiu exact de la cine le-am primit, pentru că eram obosit şi era întuneric. Cred că era Adam Petru cel care mi-a adus drogurile”. Cel care şi-a schimbat în totalitate declaraţia a fost Marius Buzura, acesta susţinând: ,,Sunt la prima abatere şi m-am speriat. Din acest motiv am recunoscut”.

Conform procurorului, cei cinci acuzaţi de trafic internaţional de droguri de risc vor rămâne în continuare în puşcărie, Zlatco Costici, Adam Tereza şi Adam Petru recunoscând necondiţionat faptele de care sunt acuzaţi. Instanţa a rămas în pronunţare.

Foto: www.facebook.com

banner 970 x 250