Interceptări ilegale în dosarul de corupție de la „Eftimie Murgu”?!

Profesorii corupți de la „Eftimie Murgu”, trimiși în judecată în primul dosar pentru că de acum e evident că va urma cel puțin un al doilea, încearcă să scape de răspunderea în fața legii folosindu-se de tertipuri avocățești.

Florin Franț, decanul amorez de la „Științe Sociale”, Irina Oriol, Ruxana Ghiță și Mihai Vișan, dar și studentul care a plătit pentru a absolvi două facultăți și a obține două diplome de masterand la universitatea reșițeană au întârziat intrarea pe fondul cauzei invocând anumite excepții. Apărătorii aleși de Oriol și Ghiță se leagă de anumite interceptări incriminatoare la adresa inculpaților pe care îi reprezintă, interceptări care ar fi fost făcute de DGA fără autorizarea judecătorului. Reprezentantul Ministerului Public a explicat încă de la termenul anterior că nu se poate pune problema unor interceptări făcute în absența autorizării lor de către judecător.

O altă excepție invocată de avocați se referă la competența organelor de cercetare penală care au instrumentat cauza. În opinia acestora, în prezenta cauză e vorba de corupție la nivel mic și foarte mic, motiv pentru care dosarul nu ar fi trebuit instrumentat de procurori anticorupție, ci de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. Toate aceste excepții sunt puse în discuție chiar în acest moment la Tribunalul Caraș-Severin.

 Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

Comments

  1. Adam says:

    Oricum au numele terfelit. Cine ii mai vrea pe astia? Din cauza lor s-a dus pe apa sambetei Universitatea. De masonul Mihaila nu mai spuneti nimic! Isi mananca pensia de mii de lei linistit?

  2. Dany says:

    Ce a declarat stânciule, andrtoi dacă tot ai documentat această investigație gazetărească!!??astfel stăm gură cască în sală de judecată și scrieim ce auzim! Halal profesionalism, nu te aș țin o zi in redactie !!