Indolența are un nume: Direcția Județeană de Sport și Tineret Timiș a ”asudat” serios pentru topul sportivilor

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Banatul este, de obicei, ”fruncea”, dar Direcția Județeană de Sport și Tineret Timiș a reușit să răstoarne celebra zicală. După ce în toată țara, inclusiv în județe mult mai ”sărace” din punct de vedere sportiv, s-au făcut premierile pentru anul 2019, instituția din cel mai vestic județ al țării a reușit să trimită topul sportivilor, cu doar zece locuri, în 20 ianuarie 2020! Și fără niciun fel de premiere!

În multe județe ale țării, topurile sportivilor pentru anul 2019 au fost finalizate cu zile bune înainte de Crăciun. Nu a fost cazul și la Timiș. Aici, DJTS a reușit inegalabilă performanță de a trimite o listă cu doar zece poziții în 20 ianuarie, de Boboteaza pe rit vechi! Față de anii trecuți, s-a făcut doar topul olimpic la sporturi individuale, fără top neolimpic, top la sporturile pe echipă sau top pe echipe la sporturi individuale. Iar dacă județe precum Mehedinți sau Vâlcea au făcut gale low-cost înainte de Crăciun, cu diplome date la sediul direcțiilor, în Timiș nimănui nu i-a păsat să acorde o minimă recunoaștere sportivilor.

Canotorul hunedorean Alexandru Danciu, din nou cel mai bun în Timiș

Altfel, cel mai bun sportiv din Timiș în 2019 este același din 2018, canotorul Alexandru Danciu, originar din Petroșani, dar legitimat la CSM Timișoara. Pe locul doi a fost atleta Cristina Bălan, de la CS Athletics Timișoara, Pe 3 și 4 sunt doi sportivi care au fost doar la a doua legitimare la CSM Timișoara, atleții Robert Parge și Vlad Dulcescu. Pe 5-7 găsim alți sportivi de la CSM Timișoara: badmintonistul Daniel Popescu, atletul Alexandru Soare și canotorul David Hălmăgean. Locul 8 este al canotoarei Adriana Surupăceanu, de la CSȘ Bega, iar pe 9 și 10 regăsim doi luptători de la CSM Lugoj: Simona Pricop și Mark Norbert.

untitled design set 970x90 px

Conducerea DJTS, în stand-by 

La DJTS Timiș există din mai o conducere interimară, numită de fosta guvernare PSD. Loredana Ianculovici e încă detașată în fruntea direcției. Urmează, bineînțeles, să fie schimbată cu o persoană pusă de PNL. Din informațiile noastre, din nou, în dauna criteriului competenței, afilierea politică este prioritară.

foto: pressalert.ro

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/