“Încerc la Ştefăneşti ce nu s-a putut la Reşiţa!”

A plecat cu destule regrete din Valea Domanului, dar instalarea în fotoliul de şef al clubului CS Ştefăneşti e privită acum de acesta ca un mare pas înainte.

Cristi Bobar a preluat şefia clubului de lângă Bucureşti în luna ianuarie, imediat după ce s-a despărţit de FCM 2012 Reşiţa. A purtat discuţii cu mai multe cluburi, unele chiar din prima ligă, dar a ales să dea curs ofertei milionarului Nicolae Nae, patronului echipei de Liga a III-a care atacă în sezonul următor promovarea. “Noi ne-am dori şi anul acesta, dar e destul de greu pentru că e o diferenţă mare de puncte. Asta nu înseamnă că nu încercăm. În amicale echipa s-a mişcat foarte bine şi sper să avem un start de campionat foarte bun. La Ştefăneşti se vrea performanţă, se investesc bani mulţi, sunt condiţii excelente şi cred că am făcut o alegere potrivită”, a declarat Bobar.

Acesta recunoaşte că s-a desprins greu de Valea Domanului şi că încă urmăreşte prin presă ce se întâmplă la clubul reşiţean. “E normal să mă intereseze, am pus mult suflet acolo şi, după cum am mai spus, mi-aş dori ca, odată, să mă întorc. Mă deranjează unele declaraţii pe care le văd în presă, dar aşa e la noi. Când eşti acolo şi le dai o pâine de mâncat sau încerci să faci ceva, eşti cel mai bun, când ai plecat, ai fost cel mai rău. Sper să facă o treabă bună, mai ales că am văzut câte transferuri au realizat”, a mai spus Bobar.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Sa nu care cumva sa ademenesti vreun junior de la Resita ca te declaram persona non grata in orasul de unde ai plecat….