Muncitorul, fără înfrângere în amicale

Echipa din Lend se antrenează intens înainte de începerea returului de campionat al Ligii a III-a de fotbal. Jucătorii antrenați de Viorel Lolea sunt neînvinşi în cele câteva meciuri amicale disputate în această pauză competițională.

Muncitorul a câştigat şi cele mai recente partied de verificare, disputate în compania formațiilor Gloria Reșița și Minerul Anina. Ultimul test a fost de fapt un adevărat galop de sănătate, fotbaliştii din eşalonul al treilea al fotbalului românesc impunându-se cu scorul de 7 – 0.

Am continuat și săptămâna aceasta cu un program de două antrenamente pe zi. Am avut un test util cu Gloria Reșița, ieri am jucat în compania celor de la Minerul Anina şi am câștigat cu 7-0. Scopul jocului a fost așezarea în teren și atitudinea din timpul meciului. Suntem pregătiți. Am avut rezultate bune în perioada meciurilor amicale și sperăm să fim apți pentru startul campionatului”, a precizat Viorel Lolea, directorul tehnic al Muncitorului.

Sâmbătă, de la ora 11, fotbaliştii din Lend vor lua parte la un triunghiular, în compania colegei de serie, FCM Reșița 2012, și a formației de la Liga a IV-a, Metalul Oțelu Roșu.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Scorul de 7-0 a aparut de doua ori in text, dar cu Gloria cat a fost?