FCM 2012 Reșița, gata de start

Echipa din Valea Domanului este pe ultima sută de metri cu antrenamentele înainte de începerea returului campionatului Ligii a III-a de fotbal. În momentul de față, rosso-nerii sunt într-un stagiu de pregătire centralizată la baza proprie.

Jucătorii antrenați de Roco Sandu au disputat și ceva meciuri amicale, ultimul dintre ele fiind în deplasare la Oțelu Roșu, formație pe care au învins-o cu scorul de 1-0. Rosso-nerii vor încheia meciurile amicale sâmbătă, împotriva concitadinei Muncitorul. După opt zile de pregătire centralizată, Roco Sandu se declară mulțumit de evoluția jucătorilor săi și de seriozitatea cu care aceștia se antrenează.

“Este un cantonament obositor, dar este normal să fie așa. Jucătorii răspund foarte bine. Încercăm să îmbinăm utilul cu plăcutul, în sensul de a diversifica antrenamentele. Băieții răspund ca atare. Sunt mulțumit de ei până acum. Mai avem timp să ne punem la punct, dar la ora primului joc vom fi pregătiți sută la sută”, a precizat Roco Sandu, antrenorul echipei reşiţene.

Înainte de începerea returului de campionat, gruparea din Valea Domanului se află pe locul șapte în clasament, cu 13 puncte.

 

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    “La ora primului joc ( nota bene.15 martie la Rovinari) vom fi pregatiti suta la suta“ sunt cuvintele antrenorului Rocco Sandu. Asta inseamna un rezultat bun in meciul de la Rovinari!