FC Caransebeş continuă în Liga a III-a?!

Dată ca şi desfiinţată, gruparea din Balta Sărată are încă şanse să continue în al treilea eşalon fotbalistic al ţării, datorită susţinerii Primăriei Caransebeş şi implicării unui om de afaceri arădean.

După retragerea finanţatorului Marian Copil s-a hotărât desfiiţarea echipei care evoluează în Liga a III-a, municipalitatea neputând să o susţină financiar de una singură, mai ales că şi formaţia de Liga a IV-a trăieşte tot din banii bugetului local. Primarul Marcel Vela anunţa că viitorul gugulanilor depinde de găsirea unui alt investitor, în caz contrar urmând ca FC Caransebeş să fie reprezentat doar la nivelul campionatului judeţean. Mulţi dintre jucători au semnat cu alte cluburi, oamenii din staff şi-au făcut deja alte planuri, dar situaţia ar putea si salvată când nimeni nu se mai aştepta. În încercarea de a salva clubul, vicepreşedintele acestuia, Cosmin Popovici, a avut ieri şi azi două întâlniri cu primarul municipiului, Marcel Vela, şi cu Eutin Bojin, reprezentantul unui potenţial investitor din zona Aradului, care ar fi dispus să vină cu bani, astfel încât FC Caransebeş să termine campionatul.

„În aceste zile, purtăm negocieri şi sperăm să ajungem la un rezultat pozitiv, pentru a continua în Liga a III-a. Domnul Marcel Vela ne sprijină şi şi-a arătat disponibilitatea de a aloca în continuare aceeaşi sumă de bani din partea Primăriei, restul urmând să-i aducă acest investitor. Dacă ajungem la o înţelegere, el va veni şi cu câţiva jucători, un antrenor, iar lotul îl vom completa cu fotbaliştii care au evoluat până acum la FC Caransebeş, dar se pregătesc momentan la alte echipe şi care ne-au confirmat că, dacă îşi vor primi salariile restante, se vor întoarce. Chiar dacă suntem într-o uşoară întârziere, eu cred că ne putem încă pregăti pentru a aborda cum trebuie returul”, a declarat  Cosmin Popovici.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Efi i-a salvat si pe cei de la CSMR aducandu-i din Valea Domanului sa joace la Caransebes!! Ce meci a fost pe CAROMET intre CSMR si CFR Cluj antrenata atunci de Sunda si patron Paszkany, scor 1-2! Si cum am mai scris-o primarul Vela il va privi mereu de sus pe primarul Resitei!!