Ghinion, dar mai degrabă formă slabă

HC Caraș Severin a pierdut din nou la limită, sâmbătă, la Buzău, cu Dinamo,  după ce a înregistrat un rezultat similar şi în prima rundă a returului, la Suceava.

Elevii lui Aihan Omer rămân fără victorie în 2013. O remiză acasă, cu Poli, şi două eşecuri afară, la Suceava şi Buzău, sunt rezultate care nemulţumesc pe toată lumea. Absenţele cauzate de accidentări, dar şi vârsta unora dintre jucători încep să-şi spună tot mai des cuvântul. În ultima întâlnire, cu Dinamo, handbaliştii reşiţeni au pierdut din nou la limită, spun ei, şi din cauza arbitrajului. E clar însă că echipa reșițeană are o formă sportivă mai puţin bună. Dinamo s-a impus cu 27-26 şi HC Caraş-Severin e abia pe locul şapte în clasament.

Am avut chiar o evoluție bună din punct de vedere al jocului. Am avut ghinion că am pierdut chiar în ultimele secunde, la un gol. Trecem printr-o perioadă mai puțin fastă, trecem printr-un moment greu, dar așa cum i-ar sta bine unei echipe, ar trebui să strângem rândurile toți, jucători, antrenori, manageri și să încercăm să o punem pe picoare. Sigur că la meciul de la Buzău nici arbitrii nu au prins o zi foarte bună și au luat câteva decizii pe care eu nu le-am înțeles”, a precizat antrenorul Aihan Omer.

În următoarea etapă, HC Caraș Severin primește vizita formației Universitatea Transilvania Cluj.