Începe judecata pentru tatăl criminal de la Cornereva

Judecătorul de cameră preliminară a constatat legalitatea rechizitoriului și a dispus începerea judecării lui Pavel Rădulescu pentru „săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie raportate la infracţiunile de omor”.

Totul a pornit de la un apel telefonic dat de către unul dintre vecinii familiei Rădulescu, care aflase despre cele două crime chiar de la frații celor uciși. Imediat după aceasta, o echipă de la Serviciul de la Investigații Criminale s-au deplasat la fața locului și, în pofida terenului extrem de accidentat, polițiștii au identificat locul unde au fost îngropați micuții. Fragmente de oase ale celor doi nou-născuţi s-au găsit sub o stâncă, la aproximativ 200 metri de casa familiei, din cătunul Borugi al comunei Cornereva.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin i-au deschis lui Pavel Rădulescu dosar de urmărire penală și, după finalizarea rechizitoriului, l-au trimis în judecată.

gif card de energie dacus 1000x100

CITEŞTE ŞI: INCREDIBIL. Tatăl criminal din Cornereva și-a băgat copiii în pungi de plastic și i-a îngropat la 200 de metri de casă!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/