INCREDIBIL. Tatăl criminal din Cornereva și-a băgat copiii în pungi de plastic și i-a îngropat la 200 de metri de casă!

Noi detalii halucinante sunt scoase la iveală de anchetatori în cazul tatălui din Cornereva care și-a ucis doi copii. Omul i-a băgat în saci de plastic și i-a îngropat la 200 de metri de casă imediat ce soția i-a adus pe lume! Cele două crime au fost comise la 13 ani distanță.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Caraș-Severin a admis cererea procurorilor și l-a trimis în arest preventiv pentru 30 de zile pe tatăl criminal din Cornereva. El este cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracțiuni de omor asupra unui membru de familie.

Mai exact, spun anchetatorii, Pavel Rădulescu a făcut tot posibilul pentru a scăpa de copiii săi imediat după naștere. Iar scenariul este unul desprins din filmele de groază! Bărbatul și-a băgat copiii în saci de plastic și i-a îngropat la 200 de metri de casă, sub o stâncă! A procedat în acest mod atât cu băiețelul născut în anul 2002, cât și cu o fetiță pe care soția a adus-o pe lume 13 ani mai târziu.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

„În fapt, s-a reținut că inculpatul Rădulescu Pavel, în cursul anului 2002, imediat după ce soția sa a născut la termen un nou-născut de sex masculin, l-a ucis prin introducerea acestuia într-un sac de material plastic și l-a îngropat sub o stâncă, la circa 200 metri de casă, situație care s-a repetat și în cursul anului 2015, când soția sa a născut un alt nou-născut, de sex feminin, pe care inculpatul l-a îngropat în același loc”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

CITEȘTE ȘI: Crimă abominabilă la Cornereva! Tatăl și-a ucis doi copilași!

tmc 640