Încântat de copiii crescuți în Valea Domanului! „Cu ei mergem la luptă!”

csm resita avantul periam
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

CSM Reșița a trecut astăzi, în Valea Domanului, cu 4-1, de Avântul Periam, în ultimul joc de verificare înainte de revenirea în Liga 2 de fotbal.

Rosso-nerii au câștigat lejer cu un adversar de nivel inferior, dar la pauză și-au auzit destule de la antrenorul Călin Cheregi, nemulțumit de nivelul de concentrare și de ritmul de joc al elevilor săi. Ciprian Rus, Ștefan Bărboianu, Francisc Cristea și Bogdan Szijj au marcat pentru CSM Reșița într-un meci în care au fost rulați aproape toți fotbaliștii din lot, inclusiv ultimul sosit în Valea Domanului, atacantul de 2,03 m, Joseph Godwin.

„Concluziile pozitive ar fi că am înscris patru goluri. Dar au fost și lucruri care m-au nemulțumit. În săptămâna rămasă până la prima etapă în mod sigur le vom regla. Nu mi-a plăcut modul în care am primit golul. În prima repriză parcă am intrat ușor relaxați, dar având în vedere că venim după o perioadă grea poate că există anumite scuze. Mi-au plăcut foarte mult primele 15 – 20 de minute din repriza a doua, am avut multe ocazii, chiar dacă am ratat, au fost acțiuni bune de poartă pe care le-am lucrat. Asta mi-a plăcut foarte mult.”, a spus antrenorul Călin Cheregi după meci pentru expressdebanat.ro.

Cu exact o săptămână înainte de debutul în Liga 2, sâmbătă, de la ora 11, acasă, cu Unirea Slobozia, Cheregi se declară optimist, încrezător, mai ales că puștii din lot s-au ridicat la un nivel foarte bun. „În acest moment suntem echilibrați pe toate posturile, atât în defensivă, cât și în ofensivă, la capitolul juniori mă bucură foarte mult că acești copii cresc de la zi la zi, că avem soluții. Azi am început cu un copil născut în 2007, cu Domil, pe parcurs toți cei care au intrat au jucat bine, mi-au plăcut Gomboș, Negru, Rimovecz. Sunt copii care provin din centrul de juniori, copii cu care mergem la luptă!”, a mai spus tehnicianul.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

La meciul de astăzi au apărut și semne de îngrijorare. Ștefan Bărboianu, liderul echipei, a ieșit accidentat. La prima vedere, ruptură musculară. Până la urmă situația nu pare a fi atât de gravă cum s-a crezut inițial, astfel că sunt șanse reale ca el să joace sâmbătă. „Din ce am discutat cu stafful medical e o simplă contractură, cred că de marți se va antrena normal. Se simte destul de bine, nu cred că vor fi probleme.”, a explicat Cheregi.

Antrenorul CSM-ului a dezvăluit și așteptările pe care le are de la primul meci de campionat: „O evoluție foarte bună, o victorie, aștept o prezență mare a spectatorilor, aștept să fie alături de noi așa cum au fost de fiecare dată și îmi doresc să le oferim victoria la finalul meciului.”

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/