Încă o zi de foc pentru pompierii din Caraş-Severin! Incendiile de vegetaţie nu se mai sfârşesc

După ce, zilele trecute, pompierii militari au acționat și încă acționează pentru a diminua pagubele produse de incendiile de vegetație uscată, izbucnite ca urmare a folosirii focului deschis în spații deschise, o situație similară a avut loc astăzi în orașul Moldova Nouă, incendiul de vegetație izbucnind chiar lângă un transformator electric.

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 16.30, la fața locului deplasându-se de urgență un echipaj de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă, cu o autospecială de stingere, care, în cel mai scurt timp, a localizat și lichidat incendiul.

De asemenea, a fost nevoie și de un echipaj ENEL pentru evaluarea și repararea eventualelor pagube ale transformatorului electric.

Ziua intervențiilor pare că nu s-a încheiat. Actualmente, două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Secției de Pompieri Oravița, intervin de urgență la stingerea unui incendiu izbucnit la o fermă din localitatea Berliște.

În momentul de față, incendiul este localizat și se acționează în continuare pentru lichidarea lui, pompierii fiind sprijiniți în acest demers de către membrii SVSU Berliște.