Încă o poveste care a prins contur, prin programul SIA VEST

Poveștile de succes ale start-up-urilor înființate prin proiectul SIA VEST continuă să prindă contur. De această dată, CCIAT Timiș prezintă povestea unui brand local de sucuri 100% naturale.

„Sunt antreprenor, iar unul din proiectele mele de suflet este Zmudy. Acesta este un brand autohton ce-și dorește să adopte un stil de viață sănătos, alcătuit din sucuri 100% naturale. Sucurile Zmudy sunt presate la rece și mai apoi pasteurizate pentru a păstra toate calitățile nutriționale benefice ale produselor de bază, dar și un gust superior ofertelor deja existente. Suntem pe piață din 2016, activând în trei puncte de lucru unde smoothie-urile delicioase sunt proaspăt pregătite pentru a fi servite oamenilor pofticioși”, spune Valentin Pantelemon, tânărul antreprenor al brandului de sucuri naturale.

leader board 728 x 90 px

Brandul are etichete personalizate în funcție de conținutul sucului, cu tot cu ingredientele naturale. Zmudy a reușit, prin intermediul proiectului, să aibă cea mai dotată fabrică de procesare fructe-legume din vestul țării și se îndreaptă spre piața de vânzări.

CCIA Timiș este beneficiar al Proiectului „SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale”. Douăzeci și trei de start-up-uri au fost  înființate în cadrul proiectului și au fost sprijinite pentru a depăși perioada de instabilitate din timpul pandemiei.

Proiectul SIA VEST are ca scop creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea de Vest. Cele 23 de firme au 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de 750.000 de euro.