Încă o lecție dată de pensionari. Petrecerile sunt pentru distracție, nu pentru excese!

explo 1000x200

Pensionarii au sărbătorit mai repede Revelionul cu sprijinul Primăriei Reșița. 450 de persoane au umplut până la refuz Cantina Colegiului Tehnic Reșița.

Acțiunea, ajunsă anul acesta la cea de-a șasea ediție, s-a dovedit a fi un real succes. Îmbrăcați la patru ace, în cuplu sau singuri, pensionarii s-au adunat la un loc să petreacă la final de an. Pentru un meniu au plătit doar 20 de lei, iar în preț au avut incluse un aperitiv, friptură, tort și prăjituri. Și alcool au avut la dispoziție, dar nu s-a băut în cantități impresionante. Deși mulți dintre ei se află sub medicamentație, totuși, aseară și-au permis să încalce puțin regulile cu bere și țuică. Să se mențină în formă, nici cafeaua n-a lipsit, astfel că meniul i-a mulțumit pe toți. Ingredientul de bază însă, care a transformat atmosfera într-una de-a dreptul incendiară, a fost dorul de distracție pe acordurile muzicii ușoare românești din anii ’60, ’70 sau ‘80. Pentru o clipă chiar te-ai fi putut simți aruncat într-o buclă a timpului, dar în cel mai plăcut mod posibil.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649435508660″]

Anul acesta, numărul celor prezenți a fost mult mai mare decât anul trecut şi tocmai de aceea primarul Mihai Stepanescu se gândește ca din 2015 să extindă Revelionul Pensionarilor și să organizeze acțiunea pe parcursul a două zile, în așa fel încât să mulțumească pe toată lumea.

,,Iată că și în acest an continuă tradiția organizării unor astfel de evenimente. Eu spun că acești oameni merită tot respectul și aprecierea noastră pentru că în sală sunt părinți și bunici în același timp, reșițeni de valoare care au grijă să formeze personalitățile de mâine. Anul acesta au fost mult mai multe cereri decât anul trecut, iar la anul vom găsi o soluție să mulțumim pe toată lumea. De ce nu? Acțiunea ar putea fi organizată chiar pe parcursul a două zile, a declarat Mihai Stepanescu, primarul Reșiței.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157647513541134″]

Petrecerea a durat până târziu în noapte, iar atmosfera a fost întreținută de formația condusă de Pavel Bobeică cu soliștii vocali Nicu Cărăgin și Gheorghe Eremici. Nici muzica populară n-a lipsit din meniu. Camelia Bojin Ciocu și Andreea Stoicănescu i-au mobilizat la dans pe pensionarii reșițeni.

banner 970 x 250

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Între pozele întunecate, ilizibile marea majoritatea, nu l-am vĂzut pe veşnicul tânăr PAVEL BOBEICĂ. La fotbal poze perfecte, la pensionari poze în bătaie de joc!