Tinerii și bătrânii din Caransebeș, puși față-n față de administrația locală!

Într-un cadru festiv, conducerea primăriei a îmbinat într-un mod armonios și plăcut colindele cu acordarea unor distincții atât tinerilor, cât și familiilor care au reușit să supraviețuiască vieții în doi.

Înainte de a decerna diplomele, primarul Marcel Vela, viceprimarul Filip Strejariu, city managerul Nicolae Borcean și întreaga audiență au aplaudat prestația atleților de la Clubul Sportiv Școlar, care au interpretat colinde tradiționale, dar și din repertoriul internațional, acompaniați la acordeon de însuși antrenorul emerit Cristian Dragomir.

vela

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Cu această ocazie, au fost acordate 14 diplome de fidelitate familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie și 62 de distincții pentru tinerii care au ajuns la vârsta majoratului în aceste ultime 3 luni.

 

Primarul Marcel Vela a precizat că i-a invitat în același cadru pe tinerii majori alături de cetățenii mai în vârstă pentru a le fi un exemplu de viață și modele de urmat.

vela2

,,Ne bucurăm că cetățenii majori pot urma exemplul celor mai în vârstă, dar și persoanele trecute de 70 de ani pot observa că tinerii de azi pot prelua ștafeta, pot continua munca lor, cetățeni care vor fi ambasadorii Caransebeșului și ai Banatului”, a precizat edilul Caransebeșului.

banner 970 x 250