Blănariu, despre obținerea funcției de vice la Reșița: ,,Este o răsplată relativ mică!”

explo 1000x200

PP-DD a reușit să obțină un post de viceprimar în urma negocierilor care au avut loc cu social-democrații înainte de campania electorală. Chiar dacă a durat ceva mai mult, Lucian Voina a reușit în cele din urmă să obțină voturile colegilor săi din Consiliul Local.

Până la validarea mandatului de viceprimar mai e doar un pas, dar acum nimic nu mai poate sta în calea reprezentanților Partidului Poporului să ocupe scaunul. Președintele PP-DD, Valentin Blănariu, a comentat în exclusivitate pentru Express de Banat alegerea colegului său.

,,Obținerea funcției de viceprimar al Reșiței este o răsplată până la urmă venită, ce-i drept, cu întârziere, dar binemeritată de organizația noastră de la nivelul municipiului Reșița, datorată consecvenței cu care am susținut majoritatea din Consiliul Local în proiectele de hotărâre ale acestora. Este o răsplată relativ mică, din punctul meu de vedere, comparativ cu sprijinul de care au beneficiat din partea noastră cei din sfera puterii pe toate palierele, atât la nivel local, cât și județean și evident parlamentar, dar pe măsură ce colaborarea noastră va continua se vor convinge și mai mult de seriozitatea noastră și vor trebui să ne aprecieze în consecință. Eu îi doresc mult succes colegului meu, profesorul Lucian Voina, și sper să aibă o colaborare amiabilă cu aparatul de conducere al Primăriei și Consiliului Local Reșița, a declarat Valentin Blănariu pentru www.expressdebanat.ro.

Comments

  1. Ppa says:

    Blanariu ar trebui sa intre in atentia DNA pentru activitatea sa lipsita de scrupule din alte doua judete ale patriei (nesocialiste)privind privatizarea ilicita si actele de comert (la gri )