Ciucă a plecat din Valea Domanului! Lista e tot mai lungă!

Patronul Metalului Reşiţa, Cătălin Rufă, a dezvăluit pentru expressdebanat.ro că va rezilia contractele mai multor jucători în această iarnă, dar că va aduce în locul lor fotbalişti şi mai valoroşi.

 

Rufă anunţa că va renunţa la cei care au prins puţine minute sau chiar deloc în echipa antrenată de Daniel Opriţa, dar a admis că oricine poate pleca pentru preţul corect. Dacă Vaştag, Giurgiu, Vişan sau Liuba fac parte din prima categorie, fundaşul central Mădălin Ciucă a fost titular aproape în fiecare meci din prima parte a sezonului. A lipsit numai atunci când a avut de ispăşit vreo suspendare.

Olteanul care venise în vară în Banat a ales să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, de data aceasta în Moldova. Liga2.prosport.ro anunţă că Mădălin Ciucă a semnat deja pentru jumătate de an cu CSMS Iaşi. Dacă lista plecărilor începe să fie tot mai numeroasă, despre jucătorii care vor sosi în această iarnă la Metalul nu se ştie nimic oficial.

CITEȘTE ȘI: Şedință crucială în Valea Domanului! Vinde Metalul jucătorii de bază?! Rufă e vehement!

Comments

  1. resitean says:

    madalin ciuca a avut contract numai pana in iarna aceasta cu cs metalul resita.trebuie sa se faca o triere impoortanta pentru ca nu mai tine vrajeala cu pilosi , cunostinte , relatii si ocupanti de tot felul> care toaca banii echipei> fara sa-i doara nicaieri de realizarile echipei.curatenie la sange daca se vrea performanta. mediocritatea si indolenta nu fac casa buna cu performanta!!!!!

  2. cosmin says:

    Bravo daniele l ai relansat pe madalin,sper sa pleci la petrolu sa le inchizi gura la toti din orasul asta care sunt impotriva ta!! Mai ales marele ziarist fuchs..