Încă o alunecare de teren la Reșița!

Primăria Municipiului Reşiţa a fost sesizată cu privire la producerea unei noi alunecări de teren la un imobil, proprietate privată, situat pe strada Murelor nr. 7.

Prin urmare, o echipă din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa s-a deplasat la faţa locului împreună cu un topometrist, un proiectant şi un geolog pentru o primă evaluare a pagubelor. Precizăm că o singură gospodărie a fost afectată, dar nu s-au produs pagube însemnate.

,,În cursul zilei de 26 ianuarie 2015, o echipă a administraţiei locale condusă de primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, a efectuat verificări în zonă pentru a stabili măsurile care se impun în această situaţie de calamitate. Primăria Municipiului Reşiţa va interveni în cursul zilei de 27 ianuarie 2015 pentru evacuarea materialului rezultat în urma alunecării de teren şi pentru punerea în siguranţă a zonei”, se arată în comunicatul de presă transmis de administrația publică locală.

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. mihai says:

    Stimati” exprexmani”, de ce nu relatati ce a fost in sedinta CL din 27 ianuarie,fiindca atunci am vedea ca strabunicul Caragiale are un demn urmas la Resita.Un deputat al Romaniei nu stie ca la Resita NU MAI ESTE TERMOFICARE!!Si da-i si lauda,crezand ca termoficare inseamna doar sa aprinzi focul si sa inchizi usa la cazan(sau bobarca)Plus de asta ,pe langa faptul ca acelasi personaj,nu stia de existenta (efemera?) a celui de-al 2 viceprimar, a aratat “maretele” realizari ale alesului si alesilor urbei, inclusiv miile locuri de munca create!Asta da DEMAGOGIE!!

  2. coco says:

    Pai e la mintea cocosului…taiem paduri…apa vine in oras…sunt satul de “padurarii” astia…si ma bucur ca nici un cetatean nu are nimic de zis in legatura cu padurile din judet…sper sa va ia apa casele poate atunci aveti motiv sa iesiti in strada…desigur sa nu va lasati dusi de val…

  3. Viviana says:

    Daca “padurarul” nu era interesat de ce s-a intamplat, respectiv de alunecarea de teren care sa produs nu s-ar fi deplasat la fata locului in cizme de cauciuc sa ia masuri! Mie sincer mi se pare un om preocupat de ceea ce face si cred ca sunt putine adresele cetatenilor care raman nesolutionate!