Valeria Schelean nu acceptă să plătească pentru prostiile lui Victor Ponta!

valeria schelean, express de banat

Deputatul PNL de Caraş-Severin are o viziune oarecum diferită faţă de cea a noului preşedinte al liberalilor, Alina Gorghiu, în ceea ce priveşte debarcarea Guvernului Ponta.

Parlamentarul Valeria Schelean, copreşedintele PNL Caraş-Severin, nu se fereşte să declare public că are o altă părere decât Alina Gorghiu. Dacă preşedintele liberalilor susţine că Victor Ponta ar trebui să-şi facă deja bagajele şi să plece împreună cu guvernul pe care l-a numit, Schelean consideră că PNL nu ar face altceva decât să-l salveze pe premier dintr-o situaţie foarte grea, care l-ar compromite definitiv. „Eu personal, chiar dacă s-ar putea să intru în conflict cu Alina Gorghiu, zic că ne putem pregăti de guvernare. De asta s-a amânat şi depunerea moţiunii de cenzură. Se lucrează la programul de guvernare, dar eu cred că ar trebui ca domnul Ponta să rămână să răspundă pentru toate greşelile pe care le-a făcut. O guveranre preluată acum ar fi foarte dificilă şi noi am ajunge să plătim nişte poliţe care nu sunt ale noastre. Noi nu cred că asta ne dorim în momentul de faţă. Evident, sunt colegi în teritoriu care şi-ar dori să preluăm guvernarea, nu zic că nu sunt întemeiate aceste dorinţe, dar eu mi-aş dori să fim realişti. Vrem să ne asumăm politic, să plătim consecinţele unei guvernări slabe, aşa cum a avut domnul Ponta?! Cred că domnul Ponta ar trebui să plătească pentru tot ce a făcut, pentru toate greşelile”, a comentat Valeria Schelean.

banner 970 x 250

Comments

 1. gelu says:

  Alo,,ce sa plateasca ?Taierile voastre de salariipe care le-am primit inapoi ,taierile voastre de pensi si multe altele.Apropo ce ai facut pentru judetul nostru?Asa ca ciocul mic.Tu si Nasturel marii politiceni ai judetului.

 2. Ion says:

  Chiar nu exista zi in care sa nu publicati aberatiile acestei dudui????Incepe sa ne provoace sila aparitia dumneaei….Asa isi face dansa publicitate,dar ne-am saturat sa o vedem toata ziua cum da din gura. Alte stiri chiar nu mai aveti???decat aberatiile acestei f.fe?????????????Halal mod de a face politica din partea ei

 3. alexandru nemoianu says:

  Valeria Schelean este singurul politician din Caras Severin care are o viziune,curajul de a isi exprima opiniile si DA, barbatia de a merge inainte.Comentariile “sexiste” ar trebui sa nu le bage in seama.Cu toata siguranta Valeria Schelean are viitor politic!

 4. gheorghe says:

  Mai lasati-ne naibi cu vagabonda asta, are 2 copii cu doi infractori

 5. alexandru nemoianu says:

  Realmente acest “comentariu” facut de “gheorghe” trebuia lasat in afara.Oamenii politiciu se judeca dupa activitatea lor publica si nu dupa activitatea privata.

 6. paraşuta de banat says:

  Doamnelor si domnilor ziaristi de la expres de banat voua nu va e rusine sa o publicati pe infractoarea asta in paginile dvs., s-au va aduce si ea salariile in poseta, asa cum parasuta de Plescoi le cara colegilor dvs. de la B1 TV?

 7. alexandru nemoianu says:

  Cu toata siguranta ca aceste comentarii ,asa zis,indreptate contra Valeriei Schelean,sunt penibile.De fapt cei care isi arata fata sunt chiar acesti penibili.

 8. baban gelu says:

  Alexandru,sti un lucru benefic facut de aceasta doamna deputat?in afara de a ,,da cu gura”?

 9. alexandru nemoianu says:

  Da,stiu! Este singurul om politic din Banatul de munte care vorbeste coherent si consecvent(spune ce crede si ce este adevarat si vine cu solutii).Ca politician in opozitie,intr-un sistem parlamentar, ea face tot ce este cerut si este in puterea unui unui politician in opozitie: sa critice constructiv, adica oferind solutii.Valeria Schelean este,dupa parerea mea,singurul om politic real din Banatul de munte.

 10. baban gelu says:

  Alex,concret ce a facut?nu vorbe,de vorbe si critici ne-am saturat,cu parere de rau nu a facut nimic si nu va face.

 11. Constantin Eugen says:

  D-na Schelean vrea sa aduca iarasi la conducere pe cei care timp de 10 ani au distrus si jefuit Romania. Nu spun ca Ponta e vreun destept, dar si cu hotii pe care cu greu i-am indepartat de la banii publici n-as mai vrea sa avem de lucru.Au lasat pamantul “parjolit “. Cati oameni din Caras isi cauta de lucru in strainatate pt ca aici nu gasesc ceva convenabil ! Cate localitati, altadata pline de oameni care castigau bine, sunt acum parasite : au ramas numai pensionarii.Mai degraba asteptam ca DNA-ul sa curete clasa politica-si pe liberali- de hoti si apoi vom mai vedea, daca vom avea ce. Probabil vom emigra !

 12. Dovlete ioan says:

  Duduia asta are multi bani,isi plateste articolele in toate ziarele din judet,treci la fapte cucoana toata ziua dai din gura pe toate drumurile,ce ai realizat tu in acesti ani de cand esti deputat?sa-ti fie rusine.

 13. alexandru nemoianu says:

  Pur si simplu este necesar sa intelegem cateva lucruri elementare,de baza.
  Intr-o democratie palamentara,cum este Romania,responsabilitatea o au in exclusivitate cei care sunt la “putere”,cei care guverneaza.Politicienii din opozitie au obligatia sa tina sub observatie pe guvernanti si sa atraga atentia,sa critice,lucrurile rele pe care acesti guvernanti le fac.Asta este obligatia si responsabilitatea omului politic in opozitie.Aceste fiind zise cu taota siguranta Valeria Schelean isi indplineste exemplar datoria de om politic in opozitie.Ea critica fara mila abuzurile,neregulile si de fapt incapacitatea actualilor guvernanti.Abea dupa ce s-ar afla in partida guvernantilor va putea fi ea intrebata despre programul pe care il propune.Criticile aduse Valeriei Schelean in aceste “comentarii” nu au absolut nici un merit.Sunt insulte si dovedesc,in mai multe cazuri,nivelul penibil al celor care le fac.