Încă două localități din Timiș intră pe anexele cu restricții suplimentare. Au rată de infectare de peste 2 la mia de locuitori

Localitățile Ciacova și Bucovăț intră și ele pe anexele cu restricții suplimentare din cauza ratei de infectare cu Covid-19 în creștere. Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. 

Potrivit DSP Timiș, la Bucovăț, rata de infectare este de 2,56 la o mie de locuitori, iar la Ciacova – 2,10 la o mie de locuitori. Astfel, localitățile Ciacova și Bucovăț au fost trecute pe anexa 4, având o rată de infectare cuprinsă între 2 și 3 la o mie de locuitori. Pe anexa 4 se mai află Găvojdia, Dudeștii Noi și Jebel, iar pe anexa 3 (care cuprinde localitățile cu rata de infectare mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică de 4/1.000 de locuitori) se află Denta.

Măsurile adoptate miercuri se vor aplica începând de joi, 02 septembrie.

leader board 728 x 90 px

În Timiș, rata de infectare este de 0,7/1.000 locuitori. La Timișoara, incidența a urcat la 0,76.

În ultimele 24 de ore, în Timiș au fost confirmate cu Covid-10 73 de persoane. Sunt 109 pacienți internați în spitale cu noul coronavirus, dintre care 24 – la ATI. De marți până miercuri, autoritățile raportează un deces în rândul celor infectați cu Covid-19.

CITEȘTE ȘI: Patru localități din Timiș, pe anexele cu restricții suplimentare, din cauza ratei crescute de infectare cu Covid-19