Încă 120.000 de lei pentru iluminatul festiv la Caransebeș!

explo 1000x200

Municipalitatea din Caransebeș dorește ca și în acest an gugulanii să se bucure de un iluminat public de poveste cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

De la an la an este adus un plus de calitate sistemului. Astfel, se vor putea admira în parcul General Dragalina figurile ornamentale luminoase noi, un lanț de lumini tip arcade pe strada Episcopiei, dar și perdeaua de lumini care leagă Catedrala Episcopală de Casa de Cultură și alte elemente care vor atrage ochiul trecătorului.

De asemenea, peste 60.000 de lei vor fi investiți pentru achiziționarea de materiale consumabile pentru a putea fi înlocuite componentele care au cedat anul trecut. Potrivit inginerului Ion Gheorghe Ștefan, șeful Serviciului de Reabilitare și Reparații Străzi, investiția de 80.000 de euro de anul trecut în iluminatul festiv este suplimentată cu suma de 120.000 de lei necesară achiziționării unor figurine luminoase și instalații de lumini care le vor înlocui pe cele deteriorate.

„Întreaga rețea festivă de sărbători va fi pornită de la un buton montat pe catargele din fața primăriei municipiului în data de 5 decembrie, acesta fiind cadoul administrației de Moș Nicolae pentru cetățenii urbei”, a concluzionat Ion Gheorghe Ștefan.

Comments

  1. H.R. says:

    120.000 de lei reprezinta impozitele anuale platite de catre 1.000 de cetateni. Mi se pare prea mare luxul, dar te poti pune cu dorintele caransebesenilor?!