Starea de sănătate a vicepreședintelui Ghiorghioni este bună în urma accidentului rutier!

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 68, la ieşirea din localitatea Băuţar.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce un șofer, în vârstă de 43 de ani, conducea un autoturism, din direcţia Haţeg spre Caransebeş, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sensul opus.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului de 37 de ani şi a doi pasageri, unul dintre aceștia fiind Ionesie Ghiorghioni, vicepreședintele forului județean. Pasagerii au fost transportaţi la Spitalul Oţelu Roşu pentru îngrijiri medicale, după care au fost transferați la Caransebeș.

„Pacientul se află în afara oricărui pericol”, a spus în această dimineață Horia Irimia, directorul Spitalului Municipal din Caransebeș.

„Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Comments

 1. anonim says:

  Saracu soferu lu Ghiorghioni cate accidente a a vut el… Defapt el nu a avut niciunul,ci Ghiorghioni le-a avut pe toate. IN articol nu scrie cine a condus,oare de ce …?

 2. MARIUS says:

  Care soferi ? unul din soferi era chiar el (Ghiorghioni),acoperit din nou. A chefuit la Bucova dupa care a plecat beat,sunt martori care au fost acolo,auzi a condus Hoaca sluga lui Ghiorghioni!,politia pdl-ista a constatat ca nu a condus el, stati linistit dl.Ghiorghioni “Am luat tara inapoi” nu ti se intampla nimica. o limba de Frunzaverde si esti curat…..

 3. DRAGHICI says:

  “Aoleu… tentativa la viata sotului meu” asa striga ROZINA GHIORGHIONI, era pilit doamna draga nu are nimeni nimic cu el, sa va fie rusine…

 4. cosmin says:

  Uica Ionesie, mai trimite ceva mancare,bani pe la popi sa se roage pt.matale ca nui a buna!!!!

 5. Ppa says:

  Ce stire este asta? Soferul anonim se numeste S.D. are 43 de ani.Soferul de 37 de ani a demnitarului se numeste R.M. Demnitarul de 62 de ani si colegul pasager V.R. de 63 de ani. Si eu nu am facut Jurnalism.

 6. Nedeloni says:

  Cat timp musamalizam lucrurile astea ? s-au facut invastigatie la fata locului? sunt atatia martori,soferu cu tir-ul, de ce nu a fost intrebat ? Domnilor politisti de la Otelu-Rosu ce ati constatat ? aplicati legea pt toti, iar oamenii lui Frunzaverde…!!!

 7. ANDREONI says:

  Cine poate explica ? “soferul” ce a provocat accidentul nu are nimica absolut nimica nici macar o zgarietura iar ceilalti tot bandajati….!!! poate ne explica “baeti” dar nu sunt asa “de incopetenti”