În Valea Domanului nu se întâmplă nimic anormal. Pur și simplu asta e Reșița!

explo 1000x200

Fotbaliştii fac grevă, oficialii nu mai calcă pe la echipă, conturile sunt blocate, cardurile goale, iar fanii protestează pe Facebook!

Fotbaliștii Metalului au sărit peste încă o zi de antrenament în semn de protest față de întârzierile cu care își primesc salariile. Au preferat să stea la casele lor, pentru că la Reșița nu se mai găsește nici de mâncare! Cei mai mulți dintre ei s-au întors azi sub comanda lui Daniel Oprița. Alții sunt așteptați să ajungă în timpul zilei. O oră mai târziu, omul patronului Cătălin Rufă a intrat în Consiliul Județean, pentru a pune la punct cu Sorin Frunzăverde implicarea financiară a administrației județene la Metalul. „Am discutat cu Daniel Opriţa, i-am spus şi lui că situaţia se va rezolva cât de curând. Vrem să plătim salariile restante pe lunile octombrie şi noiembrie. Chiar săptămâna asta! Nu am ştiut că jucătorii nu s-au prezentat ieri la antrenament, deşi vorbisem cu unii dintre ei. Ştiu că sunt nemulţumiţi, dar nu cred că e bine să nu se pregătească. E păcat să dăm cu piciorul la tot ce am făcut până acum”, a declarat Rufă.
Membrii Guardiei Rosso-Nera şi destui microbişti din oraş şi-au pierdut răbdarea. Au împânzit reţelele de socializare cu mesaje prin care îi cer lui Rufă să plece din Valea Domanului. Fanii îi cer socoteală pentru datoriile acumulate şi îi recomandă să vândă pachetul său de acţiuni. La Reşiţa, în special în Valea Domanului, se uită foarte repede. S-au uitat vremurile când galeria dădea de mâncare jucătorilor. S-a uitat şi faptul că Reşiţa nu a fost în stare să promoveze în Liga a II-a pe teren, că nu a fost capabilă să găsească nişte oameni competenţi sau în rarele momente în care i-a avut le-a dat cu şutul în fund. S-a uitat că Reşiţa a avut nevoie de Ineu sau de Damila Măciuca, de Izvernari, de Staicu sau de Rufă. Reşiţa i-a invitat în Valea Domanului! La fel de uşor se trece cu vederea peste o realitate care spune totul despre Reşiţa fotbalistică. În ultimii ani, pe „Mircea Chivu” au jucat CSM Reşiţa, CSM Şcolar, FCM Reşiţa, FCM 2012, AFCM Reşiţa şi, mai nou, Metalul Reşiţa. Cu alte cuvinte, Reşiţa e campioană la înfiinţat şi desfiinţat echipe de fotbal. Ca la noi, la nimeni!

Comments

 1. GUGULANU says:

  resita a ramas tot un sat mort!

 2. GRN says:

  Gugulane ,in curand veniti in oras. Va asteptam cu drag inca de la Brebu taranilor.

 3. LuxPhotoFuchs says:

  Dani, ai fir roşu cu Rufă?

 4. eu says:

  astia din caransebes ati spart lemnele ? ati muls vaca ? in BALTA mai sunt locuitori sau au plecat la cersit prin Europa ?

 5. GUGULANU says:

  voi va desfintati,noi ramanem! Noi am promovat cinstit pe teren nu ca voi ati stat la mila lui fura :)))

 6. GUGULANU says:

  DAMILA !! DAMILA !! DAMILA !! DAMILA !! MACIUCAAAAAA !! MACIUCAAAAA!!!! DAMILIAAAAAA MACIUCA!

 7. eu says:

  voi ramaneti in… C acolo unde va e locu. voi erati pe culori ros albastre? cu vela primar aveti culorile lui de partid.cum e atunci cu “identitatea ” ?

 8. dori says:

  voi ramaneti in… C acolo unde va e locu. voi erati pe culori ros albastre? cu vela primar aveti culorile lui de partid.cum e atunci cu “identitatea ” ?

 9. GUGULANU says:

  Nu trebuie sa scrii de doua ori aceiasi chestie,am priceput din prima ce vrei sa zici.

 10. dori says:
 11. caransebeseanu says:

  uitati ca muriti de foame in resita, calmati-va ca ne vedem la voi in resita, papagalilor!

 12. dori says:

  tot in spatele nostru taranilor

 13. dori says:

  gata ? esti la spart de lemne ?

 14. mark says:
 15. maciucar says:

  Halal patron. Habar nu are de echipa. Sta la Bucuresti si comanda pe banii fraierilor. Bine macar ca are om la Resita. Aloooo primaria!

 16. Don't let idiots ruin your day says:

  Autobuzele cu muncitori vin de la Resita la Caransebes nu invers , asta denota ca Resita e un oras fara orizont , dar putin conteaza asta. Daca Rufa e patron de ce asteapta bani de la CJ.?! vorba aia e patron. Noi am promovat pe teren nu am facut surogati prin adoptii gen Ineu , Maciuca etc. Si la Caransebes se puteau aduce jucatori pentru a termina pe locurile 1_5 dar pe jucatori trebuie sa i platesti fiindca la urma urmei au si ei familii si asta le e sursa de venit.Demnitate zero iar exemplele pot continua , dar nu asta e esenta. Fiecare trebuie sa isi vada lungul nasului si atat .

 17. dori says:

  in resita muncesc oameni cati locuitori sunt in satul caransebes.cei 100 care fac neaveta sunt nesimnificativi fata de cei vreo 30 000 care muncesc in resita.caransebesul este un ras carasan , un oras banatean ,suntem vecini dar e vai de el.

 18. resitean says:

  a-ti promovat pe merit? vai de capul vostru… a-ti promovat datoria echipei Pandurii Targu-Jiu 2. cei de la Becicherec si-au batut joc de copiii aceea castigand in tur cu 7-0.In meciul de la Targu-Jiu cei de la Pandurii au folosit multi jucatori de la prima echipa printre care Gliwa Buleica Ciucur si inca 2-3.iar in urmatorul meci caransebes-tg-jiu cei de la caransebes se rugau pe teren de olteni haideti ba lasatine sa va dam un gol cei naiba…. asa ca terminati cu promovatul pe merit si vedeti-va lungul nasului

 19. Caransebes says:

  Mai tu ,,RESITEAN” ati* se scrie impreuna,ati promovat,voi ati..
  A-ti= a iti da..voi resitenii nu prea le aveti cu gramatica,e grele,stiu..

 20. Caransebes says:

  Conspiratia asta se gaseste doar in creierul tau ala gol.Ai creierul cat o nuca.

 21. resitean says:

  stiu ca doare adevarul…dar daca nu erau pandurii era vai de voi.. intreaba si tu in sat la voi lumea care se pricepe la fotbal si vezi ca am dreptate..au batut 2-0 pe becicherec si la caransebes plangeau ai vostrii sa se dea la o parte copii

 22. eu says:

  hai FC PNL Caransebes. ati schimbat culorile clubului cu culorile partidului.wow

 23. Caransebes says:
 24. resitean says:

  si voi vreti sa va salvati de la retrogradare cu jucatori refuzati de la noi buna asta…pascal roman stoica toti unu si altu norocul vostru este ca se retrage fc bihor si va salvati poate sunteti vai de capul vostru

 25. Caransebes says:

  O sa vedeti voi cine sunt PASCAL ,ROMAN,STOICA 🙂 in retur.Va batem la voi acasa.O sa venim la voi si va vom bate si la propriu si la figurat.o sa vedeti voi cine sunt ,,gugulanii”.

 26. Caransebes says:
 27. GUGULANU says:

  Cantece plagiate,galerie care nu cunoaste fenomenul.SUNTETI NISTE TARANI!

 28. resitean says:

  vedeti ca nu jucati pe muncitorul sau pe arsenal ciobanilor jucati pe Mircea Chivu…. sa va descalcati la intrare……

 29. resitean says:

  voi sunteti de conjunctura in liga a 2 a.Pandurii v-au promovat pe voi ca singuri nu ati fost in stare singuri…. si acum daca prim minune va salvati de la retrogradare tot din conjuctura sunteti cea mai slaba echipa din serie.Boiangiu sau Galamaz au plecat degeaba au prevazut asta…. si acum ca ati adus toti refuzatii de la alte echipe credeti ca faceti cacatul praf… va inselati… mergeti inapoi in liga a 3 a si mai cersiti odata mila altora poate mai promovati odata

 30. GRN says:

  Facem sambata o intalnire in centrul comunei Caransebes ?

 31. noname says:
 32. xxx alegatorul- neinitiatul says:

  fotbalul e o AFACERE!!!!! Deci, acum cu heirupul de la DNA, o sa fuga incet, incetisor,toti care albeau bani.Vad toti binefacatorii adica,afaceristi,ca e MACEL si spala putina.Nu cred ca va ajunge in prima liga Metalul, as dori….

 33. adevarul doare says:

  Esti atat de prost ca nu sti cum te cheam cu buletinul in mana. . Stati si spargeti seminte la coltul blocului ca altfel sunteti muritori de foame si vorbiti de cat e de misto Resita. Nu o spun eu o spun statisticile si cifrele oficiale , Resita e cea mai saraca resedinta de judet. Comuna asta cum i spui tu are un spital judetean , are un aeroport , voi aveti doar tigani. O caruta de ei sarantocilor.

 34. Oli says:

  Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:radu_olimpia@yahoo.com