În prag de Crăciun, angajații CET primesc salariile compensatorii!

explo 1000x200

Primăria Reșița a anunțat astăzi că foștii angajați ai societății aflate acum în faliment își primesc salariile compensatorii, așa cum au cerut.

„Ca urmare a demersurilor întreprinse de Primăria Municipiului Reşiţa, Instituţia Prefectului-judeţul Caraş-Severin şi de către administratorul judiciar al SC CET Energoterm SA, în faliment, începând de mâine, 17 decembrie 2014, vor fi achitate şi restul salariilor compensatorii pentru foştii salariaţi ai acestei societăţi. Asupra drepturilor provenind din plăţile compensatorii au fost aplicate reţinerile conform prevederilor Codului Fiscal în vigoare”, se arată în comunicatul de presă transmis de administrația locală.

Drepturile băneşti vor fi acordate eşalonat, în ordine alfabetică, în perioada 17-19 decembrie, între orele 12:00 și 14:00, doar titularului, pe baza cărţii de identitate, iar în cazul lipsei acestuia, numai pe bază de procură notarială.

Foştii salariaţi ai SC CET Energoterm SA, în faliment, se pot prezenta la sediul societăţii după următorul program:

miercuri, 17.12.2014: persoanele cu iniţiala numelui de la A la H (inclusiv)

joi, 18.12.2014: persoanele cu iniţiala numelui de la I la P (inclusiv)

vineri, 19.12.2014: persoanele cu iniţiala numelui de la R la Z (inclusiv).

banner 970 x 250

Comments

  1. Fost angajat says:

    Concret,ce a facut primaria in acest caz?Daca tot se lauda( nemeritat) cu chestia asta,de ce nu impune Magister-lui(CET 2010) sa ne achite salariile restante de 5 luni?Nu o sa multumim decat celor de la CET Energoterm,pt. ca au inteles ca noi nu cersim,acesta era dreptul nostru sa primim legal acesti bani,iar autoritatile acum,dupa ce si-au facut doar datoria ,arata ca,datorita lor,vezi doamne , de craciun,o sa mancam si noi carne de porc!PACAT CA S-AU TERMINAT ALEGERILE,iar pana-n 2016 oricum uitam!!

  2. alt fost angajat says:

    Multumim din inima partidului (stim noi care)ca s-a indurat de noi si ne-a dat ce nu ne-a luat!Daca ne rezolvati si cu CET 2010,va promitem ca uitam tot ce ne-ati facut pana acum,inclusiv trimiterea noastra in somaj!!Deocamdata ,o batalie este castigata,urmeaza altele…

  3. alt fost angajat says:

    Rusine ca acest anunt este facut de primarie,care ieri ar fi spus ca nu are NICIO implicare in acest caz!!

  4. Doamna Toma,ca sa fiti obiectiva luati si parerea fostilor angajati, altfel ,nu sunteti profesionista!Si faceti munca pentru cenaclul Flacara….SUNTEM , CE DUMNEZEU ,IN 2014!Sau, sunteti in corul mare, soprana!Vreti sa va ramana numele ca scriitor sf?Realitatea e cumplit ,alta!Zvonul e ca unii ,au inceput sa scrie, probabil amintiri,dar semnate!Prin urbe, ce nu circula….Suntem , cetate mica, vecinii stiu si cand tragem apa….PA! PS.Gura lumii, cine crezi ca o astupa?