Cristi Bobar, prins în maşina Elenei Băsescu!

Fostului preşedinte din Valea Domanului îi merge foarte bine în Ştefan cel Mare. Actualul director sportiv al lui Dinamo nu se uită la bani când e vorba de maşini!

Jurnaliştii tabloidului Click l-au surprins recent pe Cristi Bobar la volanul unui Range Rover 4X4, autoturism care le-a atras atenţia deoarece, nu cu mult timp în urmă, era condus de una din fiicele preşedintelui Traian Băsescu. Oficialul lui Dinamo ar fi plătit puţin peste 20.000 de euro pentru maşina de teren. Banii nu au ajuns însă în buzunarele Elenei Băsescu, ci la Ioan Andone. Jurnaliştii de la Click au scris că Elena Băsescu a folosit Range Rover-ul pentru puţin timp, în urmă cu cinci ani, după care i l-a vândut actualului antrenor de la Apollon Limasol. Acesta i l-a cedat, la rândul său, lui Bobar.

Fostul şef din Valea Domanului nu a vrut să vorbească prea mult despre maşina ce i-a aparţinut fiicei mici a preşedintelui Băsescu. ,,Nu am ştiut asta când am cumpărat maşina, dar prefer să mă întrebaţi de fotbal, de Dinamo, nu de maşini”, a comentat Cristi Bobar pentru expressdebanat.ro.

 

foto: click