În excursie cu Romeo Dunca! Invitație de weekend pe Nedeia

romeo dunca conferinta
casinoherculane by sungarden

Pentru că vremea se anunță foarte bună pe munte în acest weekend, președintele Romeo Dunca îi așteaptă pe cei interesați să cunoască proiectul Nedeia direct în teren.

Invitație specială lansată de președintele Romeo Dunca pentru cei care doresc să cunoască detaliile proiectului Nedeia de pe Muntele Mic. „Dacă e cineva interesat, duminică sunt pe Nedeia. Dacă vrea cineva să meargă să vadă acolo, în limita a cinci locuri, am cinci locuri disponibile. Pe locația proiectului de pe Nedeia.”, a explicat Romeo Dunca, cel care îi așteaptă și pe jurnaliști, și pe consilierii de la Obreja, de la Brebu, și pe cei care le dau sfaturi să nu voteze, să se opună proiectului. „Mai puțin pe Mocioalcă, pe el nu îl invit, că dacă îl văd îmi vine rău. El să nu vină sau să se ducă singur, să urce cu adidașii.”, a menționat șeful Consiliului Județean, în stilul său caracteristic.

publicitate online in ziar Express de Banat
publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

În rest, potrivit lui Dunca, un cunoscător al muntelui, vremea se anunță numai bună în acest final de săptămână, care, în opinia sa, nu va fi ultimul adecvat practicării sporturilor de iarnă. „Muntele are particularitatea de a face exact altfel decât te aștepți. Nu neapărat este ultima zvâcnire, poate să mai vină încă o zvâcnire a zvâcnirii, nu putem să spunem că e ultima săptămână. Acum a nins peste tot. Aseară (n.r. joi) discutam cu cei de la Drumurile Județene să vedem dacă totul este în regulă. Și Semenicul, și Muntele Mic e curățat, pentru că acolo au fost cantități importante de zăpadă căzute. Vremea este foarte bună, vor fi zile perfecte, frig, soare, fără vânt și cu zăpadă. Vă invit pe toți să veniți.”

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/