UPDATE: ILIE IOVA: ,,Lui Mocioalcă și lui Spânu nu le pasă de handbalul reșițean”

Ruptura din USL de la nivel central ia amploare și pe plan local. Secretarul coordonator al filialei județene a PNL a trimis în această dimineață un comunicat de presă în care aduce acuze dure la adresa liderilor social-democrați.

Decizia consilierilor județeni ai PSD de a se abține de la vot la cea mai recentă ședință de Consiliu Județean la proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetară i-a supărat pe liberali, care sunt puși acum pe atac. Replicile politice nu au întârziat să apară, dar deocamdată doar prin comunicate de presă.

,,Sorin Frunzăverde a fost primul care s-a ridicat împotriva statului polițienesc și a denunțat vrajba politică, blocajul antreprenorial și haosul administrativ. S-a întâmplat în 24 noiembrie 2010.

Datorită lui Sorin Frunzăverde românilor le-au fost redate pensiile și salariile. Datorită lui, un regim abject și slugarnic s-a prăbușit. 87% dintre compatrioții noștri au votat împotriva acestui regim. Slugoii acestui regim  ridică astăzi glasul.

Stimați compatrioți, să nu le permitem acestor slugoi să facă acest lucru!

Lui Mocioalcă și lui Spânu nu le pasă de handbalul reșițean. Nu le pasă de Caraș-Severin. Niște olteni.

Cine este Macovei? Cine este Predoiu? Nu au făcut nimic, niciodată, pentru nimeni. Niște servitori!”, se arată în comunicatul de presă semnat de secretarul coordonator al PNL Caraș-Severin, Ilie Iova, care ocupă în același timp și funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Consilierul județean vizat direct în comunicatul de presă transmis de liderul liberal a declarat pentru Express de Banat că se abține să comenteze astfel de ,,mizerii”.

,,Nu comentez asemenea mizerii. Mi se pare legal să ceri o informare legată de bugetul județului. Este o mizerie să te lauzi că ai mărit pensiile și salariile, când tu ai făcut parte din Guvernul Boc, care a tăiat pensiile și salariile, mă refer aici la mister Frunzăverde”, a declarat Ion Spânu pentru www.expressdebanat.ro .  Acesta a adăugat că nu dorește să comenteze mai mult acest subiect, dar, probabil, la viitoarea ședință de consiliu județean, își va detalia răspunsul.

 

Comments

  1. Afacerea ta says:

    Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

  2. Afacerea ta says:

    Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro

  3. Razvan says:

    Imi place asta cu “Niste Olteni!!!” :)) ti-as da un like..;)